" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Comfy Me

Comfy Me fra That’s Mine - Det er skønt at være baby!

Nallerne væk, That’s Mine! - Danske That’s Mine har gjort det igen og igen. That’s Mine har gjort sig særligt umage med at skabe produkter, som behager, stimulerer, støtter, hjælper og simpelthen giver de bedste bamse knusere. Mødrenes tilbagemeldinger er ikke til at komme udenom. Comfy Me er bare bedst!
Med That’s Mines Comfy Me får du den ultimative støtte og komfort, når baby skal ammes eller nusses - Det er skønt at være baby!

-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %

That’s Mine Comfy Me - Prisvindende babypude

Comfy Me fra That’s Mine er en prisvindende babypude, gennemtænkt og veldesignet. Den behagelige babypude skaber det bedste leje til hygge, god øjenkontakt og afslappende amning. Babypudens armsvøb tages på, inden man lægger baby til - hvis man ønsker yderligere ro, skygge eller en privat stund med den lille ny, kan du anvende det lille tæppe som sidder i armsvøbet. Tæppet kan gemmes væk i pudens lomme, når det ikke anvendes - Smart ikke?

Multifunktionel babypude Comfy Me

Comfy Me - Den unikke babypude fra That’s Mine lever op til sit navn. Puden er simpelthen komfortabel og multifunktionel. Du opnår let den rigtige og afslappede position nær brystet. Den rigtige støtte og den rigtige kropsholdning under amningen i den superbløde organiske bomuld. Dit barn ligger trygt med øjenkontakt til dig og du får det ideelle overblik over situationen. Den fortræffelige ramme for den gode spiseoplevelse - uden myoser og ømme arme.

Comfy Me - Babypuden som ikke vækker baby

De smarte Comfy Me babypuder er virkelig gennemtænkt. Den smarte pude skaber et trygt leje for baby når der ammes. Det smarte design sikrer, at man kan flytte barnets position og putte baby i seng eller i barnevognen - uden at vække barnet. Du lægger blot barnet i sengen og tager roligt armen ud af armsvøbet. 

That’s Mine Comfy Me - let at have med på farten!

Comfy Me! Den unikke ammepude fra That’s Mine er superpraktisk at have med på farten. Den bløde og praktiske babypude med svøb erstatter let nusseklud og stofbleer. Sidder du på en café og har brug for et lille skærmet øjeblik med dit barn imens du ammer. Så er That’s Mine Comfy Me den bedste løsning.

Comfy Me fra That’s Mine - en babypude fra øverste hylde

Vores sortiment af ammepuder og babypuder er valgt fra øverste hylde, når det gælder kvalitet og funktionalitet. De er ikke blot populære blandt forældre, men også bedst i test. Mødrenes tilbagemeldinger er ikke til at tage fejl af. Det er virkelig god kvalitet - også når det gælder den hurtige eller grundige rengøring. Babypuden Comfy Me fra That’s Mine kan selvfølgelig håndvaskes. Og betrækket maskinvaskes ved 40 grader.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service