0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Skåle

Babyskåle fra Babadut giver sjovere spisesituationer
Vore populære børne- og babyskåle fra Babadut.dk gør hverdagen sjovere for dig og dit barn. Igen og igen.

Vore farverige skåle til babyer og børn er designet efter dit barns alder og behov, og findes i forskellige former, spændende farver og lækre modeller. 

Den praktiske opbevaring

Babyskåle fra Babadut.dk er supernemme at opbevare i skabet. Du kan nemt komme i højden og udnytte din skabsplads på den smarteste måde, ved at stable dine skåle. Uanset om det er skåle med sugekop eller de flotte og kreative figur-formede skåle. Se for eksempel de flotte Gingerbread Man- eller Snemand skåle fra Sagaform.

Babyskåle med sugekop

Når dit barn siger “kan selv” er det nemt og praktisk med babyskåle med sugekop. I en travl hverdag er skåle med sugekop en super smart løsning. Skålen har en skånsom sugekop, som sidder helt fast på bordet, så den lille ikke har mulighed for at kaste skålen på gulvet. Den vil ikke blive tippet over ved en fejl og du efterlader ikke mærker på dit spisebord. Maden bliver der hvor den skal være, og du slipper for den store oprydning bagefter.

Se for eksempel de flotte babyskåle fra Nûby. Nu kan du også købe dem som sæt.

Den hurtige og nemme rengøring

De funktionelle babyskåle er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare mikrobølgeovn, opvaskemaskine og endnu en tur under den varme hane. Vores service er nemt at tørre af og holde rent.

Skåle med multifunktioner

Vores store udvalg af skåle har multifunktioner. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har som nævnt et bredt udvalg af mærker, funktioner og farver. Så du kan finde lige det der passer ind i dit hjem og til de opgaver du ønsker at løse.

Ruminddelte skåle fra MAM

MAM Feeding Bowl er gode til at organisere maden. Enten til servering eller til den gode finmotoriske øvelse, hvor de buttede fingre finder rosiner og æbler skåret i tern. De leveres naturligvis med låg, så du kan bruge den som praktisk “Snack-kasse” når I er på tur og trænger til lidt frisk brændstof.


Babyskåle, naturligvis uden BPA og Phthalater

Alle vore tallerkner er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal bestemt ikke bekymre dig om at servere maden i Babyskåle fra Babadut.dk.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service