0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Badebolde

En badebold til enhver lejlighed
Hvor der er vand, bør der altid være mindst én badebold. Uanset om det er ved stranden, i svømmehallen eller i badebassinet. En badebold bringer bare lykke og masser af fri leg og boldspil til store og små. Som legebold til at kaste, trille og gribe. Men selvfølgelig også til forskellige boldspil. For store og små.

En badebold med fart og farver

Det er heldigvis super let at medbringe en badebold. Overraskelsen er total, når du tager en badebold op af strandtasken og puster den op - og den er lige så let at pakke sammen, når den skal med hjem igen. 

Der er fart på vores flotte strandbolde og badebolde fra Bestway. Der kan både gå Disney eventyr i den med Snehvide eller hæsblæsende Marvel i den med Spiderman. 

Badebolde er et herligt vandlegetøj 

Badebolde er ideelle at bruge i haven eller på stranden. Det er nemt at arrangere en fodboldkamp på stranden, eller vandpolo og stikbold i bølgen blå. Hvis du regulerer lufttrykket i badebolden, er der masser af sjov og spas i en delvist oppustet badebold - og så slår den ikke helt så hårdt, når der er rigtig fart på spillet.

Den bedste hygge og afslapning kommer af, at alle har det sjovt og rart. Med en badebold er der altid underholdning for hele familien. Til lands og til vands.

Badebolde med eventyr indeni

Der er eventyrlig charme i flere af dine badebolde. Se for eksempel vores badebolde med enhjørninger, glimmer, krokodiller eller havfruer indeni. Det bringer smil og jubel, når du puster luft i badeboldene og figurerne folder sig ud inde i boldene. 

Oppustelige badeartikler

Svømmevinger, badedyr, badebolde og baderinge. Der er mange smarte muligheder, når du gennemgår vores spændende sortiment af badeartikler. Vores vandlegetøj er let at tage med på ferie og badeboldene er fantastiske til kaste- og gribelege. Vores badebolde er dejligt bløde og samtidig utroligt stærke, med en lang levetid.

Tjek også vores udvalg af Baderinge, Svømmevinger og Pools.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service