0 varer i din kurv
Menu

Interiør

I denne kategori “Interiør” har du de bedste muligheder for at skabe den gode organiserede indretning af børneværelset. Heri finder du alt du har brug for, når du og din lille familie skal finde smarte og praktiske indretningsløsninger til børneværelset. Vi kan nævne; Legegulve, Lamper og belysning, Uroer, Sengetøj, Plakater og Gulvtæpper. 

-11 %
-15 %
-15 %
-15 %
-15 %
-15 %
Udsolgt
Udsolgt -10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Interiør til børneværelset - Den gode indretning

Vores sortiment er komponeret med inspiration fra helt almindelige familiers gode erfaringer med interiør, indretning og organiseret opbevaring. Se for eksempel vores legetelte. Vores søde Turtle natlamper fra Cloud B - natlamper der spiller beroligende toner, imens de projicerer en stjernehimmel op i loftet i børneværelset. Se også vores dyreplakater med de sødeste elefanter, lemurer og pandaer. Du kan desuden få dit barns navn og fødselsdag påtrykt plakaten. 

Vi vil rigtig gerne fremhæve de ikoniske luftballoner fra Authentic Models. De fine modeller fremstår med en imponerende detaljerigdom. Authentic Models luftballoner viser tydeligt, at modellerne er små kopier af rigtige luftballoner. 

Solsystemet fra Authentic Models er opbygget med en smukt balancerende uro. Se planeterne i vores Solsystem dreje roligt rundt om Solen. En flot dekoration til ophængning i loftet over sengen i børneværelset.

De gode løsninger på din families indretning af børneværelset, puslerummet eller badeværelset ligger lige her på Babadut. 

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service