0 varer i din kurv
Menu

Perleplader

At lave perleplader er den perfekte beskæftigelse, som både kan være hyggelig for børn og voksne. Her kan I bruge mange timer i hinandens selskab, og kreere sjove og farverige motiver, som kan pynte på værelset. 

Se også vores store udvalg af perler her.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Hos Babadut finder I alt, hvad I skal bruge af perleplader, så du og dine børn kan lave lige den perleplade, som I kunne tænke jer. Vi har motiver lige fra diverse dyr til kendte tegneseriefigurer, så der er noget for enhver smag. Perler og perleplader giver anledning til hygge og fordybelse, og dine børn vil helt sikkert elske det. 

Mange muligheder med perleplader fra Babadut

Vi har små perleplader til de mindste, men du finder også stiftplader, der kan sættes sammen, hvis I skal i gang med et større projekt. Perleplader og perler giver dit barn muligheden for at slippe kreativiteten løs og sammensætte farverne til en lille illustration, der kan stryges og hænges op efterfølgende. En færdig perleplade er også den perfekte gave til bedsteforældrene, som helt sikkert vil elske at få foræret noget hjemmelavet. 

Tag et kig på det store udvalg af perleplader, og find dem, som I skal bruge. Husk at købe perler i de rette farver dertil, så I kan komme i gang med at være kreative. 

Hamas perleplader til hygge og kreativ fritid

Vi bringer en advarsel! Hama perler er stærkt vanedannende. Med Hama perler og perleplader starter legen med det samme - helt af sig selv. Entusiasmen og koncentrationen ses i øjnene, når de små fingre aktivt placerer perlerne i motiver, systemer og mønstre. Hama perler og perleplader lægger op til alsidige og stimulerende legeaktiviteter, som man kan fortsætte med i timevis og vende tilbage til igen og igen.

Slip fantasien løs med Hama perler og perleplader 

Slip fantasien og kreativiteten løs. Hama perler kombineret med de fantasifulde perleplader er hjernegymnastik, motorisk træning og sjove aktiviteter - alene, sammen med familien eller med din bedste ven. 

Du kan skabe figurer ingen har set før - eller hygge dig med de kolossalt mange perleplader som Hama har skabt. Se vores brede og alsidige sortiment af kreative perleplader. Du kan endda øve dig i tallene og i bogstaverne med Hamas perleplader.

Alt i perleplader - udviklende leg og hobby

Hos Babadut finder I alt, hvad I skal bruge af perleplader, så du og dine børn kan lave lige præcis det motiv som I kunne tænke jer. Vi har alt fra dyremotiver til kendte tegneseriefigurer - så der er noget for enhver smag. Perler og perleplader giver anledning til hygge og fordybelse, og dine børn vil helt sikkert elske det! 

Mange muligheder med perleplader fra Babadut

Vi har små perleplader til de mindste, men du finder også stiftplader, der kan sættes sammen, hvis I skal i gang med et større projekt. Hamas perleplader og perler giver dit barn muligheden for, at slippe kreativiteten løs og sammensætte farverne til en lille illustration, der kan stryges og hænges op efterfølgende. En færdig perleplade er også den perfekte gave til bedsteforældrene, som helt sikkert vil elske at få foræret noget hjemmelavet, og lavet af deres børnebørn. 

Perler uden grænser

Der er ingen grænser for kreativiteten med Hama perler. Armbånd, halskæder, øreringe og små vedhæng. Kreative motiver til højtiderne - snefnug ophængt i vinduerne eller små nissemænd som bordpynt. Tjek vores flotte udvalg af perler, i specifikke farver eller i mixede bøtter. 

Tag et kig på det store udvalg af perleplader, og find dem, som I skal bruge. Husk at købe perler i de rette farver dertil, så I kan komme i gang med at være kreative. Rørperlernes farver og deres uendelige kombinationsmuligheder giver dig leg for alle pengene. Hama perler er uopslidelige og kan anvendes i generationer fra 3 årsalderen og mange mange år efter.

Tematiserede motiver med Hama perler

Nu kan du købe tematiserede gaveæsker med Hama perler. Se for eksempel vores flotte og eventyrlige Frozen gaveæske inklusive perlesæt, perleplader og motivark. Er du vild med heste, rumraketter, gravemaskiner eller havfruer, kan du selvfølgelig også finde det i vores udvalg af tematiserede motiver til Hama perler.

Sikkerhed med Hama perler og perleplader

Hama perler og perleplader er naturligvis CE-mærket, hvilket sikrer produktets kvalitet. Rørperlerne og perlepladerne fra Hama er desuden vurderet og testet, inden de sendes på markedet. Så sikkerheden er i højsæde, når I slipper kreativitet løs, for slet ikke at glemme hyggen og fællesskabet når man sidder sammen og skaber minder.

Så hvad venter du egentligt på 😃Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service