0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Perleplader

At lave perleplader er den perfekte beskæftigelse, som både kan være hyggelig for børn og voksne. Her kan I bruge mange timer i hinandens selskab og kreere sjove og farverige motiver, som kan pynte på værelset. 

Hos Babadut finder I alt, hvad I skal bruge af perleplader, så du og dine børn kan lave lige den perleplade, som I kunne tænke jer. Vi har motiver lige fra diverse dyr til kendte tegneseriefigurer, så der er noget for enhver smag. Perler og perleplader giver anledning til hygge og fordybelse, og dine børn vil helt sikkert elske det. 

Mange muligheder med perleplader fra Babadut

Vi har små perleplader til de mindste, men du finder også stiftplader, der kan sættes sammen, hvis I skal i gang med et større projekt. Perleplader og perler giver dit barn muligheden for at slippe kreativiteten løs og sammensætte farverne til en lille illustration, der kan stryges og hænges op efterfølgende. En færdig perleplade er også den perfekte gave til bedsteforældrene, som helt sikkert vil elske at få foræret noget hjemmelavet. 

Tag et kig på det store udvalg af perleplader, og find dem, som I skal bruge. Husk at købe perler i de rette farver dertil, så I kan komme i gang med at være kreative. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16.30, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service