0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Nomerne kageprint

Er ungerne vilde med at læse i de spændende bøger om Nomerne? Måske er de så vilde, at et kageprint med Nomerne motiv ville blive et sikkert hit til den næste fødselsdagsfest. 

Kageprint med heltene fra Nomernes eventyr

Tag på hæsblæsende action spækket rollespils eventyr med Nomerne som kageprint. Arrangér dit helt eget eventyr med Nomertræets superhelte med vores flotte Nomerne kageprint. Dekorér din lagkage eller din bradepandekage med de seje Nomerne kageprints - eller måske begge dele på én gang. Hvem tør tage en maveplasker i et kagebord med Rumlesvampe eller Bøffelsnot? Kan man lave hjemmelavede Nomer muffins med forskellige kageprint? - Ja, det kan man! - og lagkagen der passer dertil.

Kageprint til Nomernes superhelte

Nu kan du købe et spiseligt Nomerne kageprint, når dine superhelte skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og eventyret starte - og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af tematiserede sukkerbilleder.

Nomerne på sukkerprint 

Du kunne vælge at bage kagerne i Nomernes farver. Røde muffins for Kriger-Nomerne, blå muffins for Opfinder-Nomerne, lilla for Helbreder-Nomerne og så videre. Med de seje Nomerne kageprint til muffins kan dine gæster selv vælge farve og blive den Nome de ønsker. 

Sukkerbilleder som Nomerne kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en lagkage til fødselsdagsfesten, pyntet med de vanvittigt flotte Nomerne som kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Nomerne kageprint motiv. 

Rollespil og Nomerne sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et rollespil eller et Nomerne helte løb til festen, er den kageprintede lagkage med de action spækkede Nomerne motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Nomerne kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede Nomerne sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Nomerne kageprint på tænderskærende helte opgaver. Nomerne kageprints kommer i et rundt format, som du lægger direkte på den færdige lagkage eller bradepandekage. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at bradepandekagen skal være afkølet, inden du lægger de flotte Nomerne kageprint på.

Nomerne Kageprint til alle anledninger

Danske Jan Kjærs rollespilsunivers med Nomerne fra den lille Nomerby har taget verden med storm - det har vores Nomerne kageprint også. De seje superhelte samarbejder, kæmper og sejrer altid over antiheltene - det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når de flotte Nomerne kageprintede kager kommer på bordet. 

Hvis du hellere vil have forskellige personliggjorte sukkerbilleder, kan du også vælge at få printet flotte motiver i muffin størrelse. Du vælger blot det bedste billede du kan finde og sætter det i produktion hos os på Babadut - vi er klar!

Nomerne kageprint - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Nomerne kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Nomerne sukkerbilleder. Nomerne kageprintet leveres som nævnt i et cirkelrundt format på 20 cm i diameter, men også som A4 sukkerprint.

Vores print til muffins har formaterne 4 eller 5 cm i diameter.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service