" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Børnecykler

Cykler til børn - i forskellige farver. Se foreksempel dem vi har fra TryBike. De trehjulede cykler er perfekte som løbecykler, når de små skal introduceres til cyklen. TryBikes cykler kommer i et flot retro-look, og kan justeres i takt med, at barnet blive større. 

-7,69 %
-10 %
-7,69 %
-10 %
-7,69 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-7,69 %
-7,69 %
-7,69 %
-7,69 %
Udsolgt -28,75 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt -15,39 %
Udsolgt -7,69 %

Begyndercykler i børnehøjde

Nu er det tid til at lære at køre på cykel. Her er begyndercykler i børnehøjde en klar fordel. Når man skubber numsen op på sadlen første gang og sætter i gang, er det både skræmmende og kilder i maven på samme tid. 

Når det er tid til at lære at køre på cykel, skal det så foregå på den gamle havelåge - arvestykket fra de forrige generationer? Eller skal der fart på, med en vis “lækkerhedsgrad” og funktionalitet? Børnecykler fra Babadut giver god fart over feltet - med stil. 

Hvad enten det er cykler med pedaler eller balance/løbecykler. At cykle på sin helt nye blankpolerede cykel kan ikke sidestilles med noget. Det er ren magi, at suse derudaf - hvem husker ikke første gang støttehjulene slap asfalten og man endelig balancerede selvsikkert uden. Sejr! 

Ny i trafikken - Løbecykel til den lille

Vi anbefaler naturligvis, at du er opmærksom på, at dit barn er ny i trafikken. Det er derfor vigtigt at have for øje, at de første øvelser på begyndercyklen bør ske på afskærmede lukkede områder, hvor der ikke er andre trafikanter. Her indskyder vi, at en skubbestang kan være den smarte nænsomme løsning for at sikre, at de værste knubs undgås. 

Vær særligt opmærksom på, at man ikke nødvendigvis er sikker i trafikken, selvom man fint kan holde balancen på en begyndercykel. 

En smart starter børnecykel fra Trybike

Balancecyklen fra Trybike til den kvalitetsbevidste kunde er perfekt til de unge nybegyndere, som skal starte på at øve sig i at køre på cykel. Det er en stor dag, når man er blevet så stor, at man skal lære at køre på cykel. Luft under vingerne og fart over feltet. Den smarte og gennemtænkte vintage løbecykel - med det sejeste retro look giver den lille den bedste mulighed for at få styr på balance, koordinationsevne og afstandsbedømmelse. Den lille afsats til fødderne uden pedaler gør, at man kan tage bakkerne og indkørslen i en fart - uden at slide snuden af skoene. 

Justerbar vintage balancecykel 15 mdr.+

Vores helt unikke justerbare balancecykler fra Trybike er designet til børn fra 15 mdr. til ca. 6 år. De lækre hollandsk producerede vintage børnecykler vandt i 2018 “Baby Innovation Award” for deres nyskabende løsning på en flot og gennemdesignet løbecykel. 

De smarte balancecykler fås selvfølgelig som smarte drenge- og pigecykler. Løbecyklen kan bruges fra ca. 15 mdr. til 6 år fordi sadlen og styret nemt kan justeres, så alt passer til dit barn - i takt med at dit barn vokser.

Den smarte cykel med retro look fås både med to og tre hjul. Når de tre hjul er overflødige, afmonteres det ene baghjul, så dit barn fortsat kan køre på cyklen. Det ekstra hjul kan selvfølgelig bruges som reservehjul. Forhjulet har desuden to mulige indstillinger og sadlen kan hæves fra 30 til 45 cm. 

Trybike - en ny vintage cykel i særklasse

Populariteten for balancecykler er steget markant i det sidste årti og er stadig voksende. Trybike har produceret en helt særlig vintage cykel i særklasse, med den højeste styrke og holdbarhed - så cyklen også kan gå i arv til søskende. Trybikes har en funktionalitet som sikrer, at I får mange gode år med jeres Trybike. Trybikes cykler kan holde til fuld fart, flyv hop og fri leg i årevis. 

Tjek Trybikes design. De fine løbecykler på 5,2 kg har brede hjul og fælge og fås i flere farvevarianter; i vintage blå, vintage rød, vintage grøn, vintage rosa og vintage grå. Ønsker du en begyndercykel til dit barn, er du kommet det rette sted hen. Nu kan du trygt købe en prisbasker af en børnecykel online på Babadut. Læg en bestilling i kurven - så sender vi dig din nye vintage Trybike børnecykel hurtigt og let.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service