0 varer i din kurv
Menu

Køletasker

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af køletasker til børn. Som du kan se, bugner vore hylder med smarte og nyttige løsninger på, hvordan dit barns mad medbringes og afkøles mest hensigtsmæssigt. Det er desværre ikke alle institutioner, som kan tilbyde opbevaring af madpakker i køleskabe.

-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10 %
Udsolgt
Udsolgt -15 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Køletasker til børn - til indskolingen, børnehaven og Fritteren

Hvem kender ikke til pølsemaden som sveder og vender opad - eller drikkedunken som er blevet lun. Når du ønsker at holde maden passende kold, bør du vælge en køletaske fra vores sortiment som den gode løsning på det problem.
Tjek også vores madkasser med langtidsholdbare madkasser der kan tåle en almindelig hverdag i en skoletaske eller i vore køletasker - igen og igen.

Køletasken understøtter dit barns madkultur

Det er fast arbejde at være forældre. Det ved alle, som har prøvet det. Der er mange ting at holde styr på. Også hvad angår dit barns madkultur. Det er supervigtigt, at der bliver fyldt på med det rette brændstof, så dit barn kan være med hvor det gælder - hele dagen. 

Ofte indeholder en madpakke mange forskellige sunde lækkerier som alle smager bedst og tager sig bedst ud, hvis det er holdt dejligt frisk og afkølet. 

Her kan vi klart anbefale vores Bento madkasse med køletaske. Madkassenerne indeholder desuden 5 bøtter i forskellige størrelser. Ud over madkassen med bøtter, kan du også få et sæt med madkasse og en isoleret køletaske der holder madpakken kold.

Køletasker fra Babadut.dk kan både være praktiske og seje!

Når du tjekker vores køletasker, vil du opleve, at de både er til søde drenge, seje piger - og naturligvis omvendt. Sjove motiver - i alle regnbuens farver. 3 Sprouts køletasker med de velkendte søde og sjove dyr. Og naturligvis sjove og flotte farver, når madkassen skal bruges i børnehaven og i indskolingen. Det er altså sejt og praktisk på én gang!

Køletasker til børn er bare smart

Til den lange dag, er termotasker bare en smart løsning på den varme madpakke, som ingen gider at spise.

Maden smager bare bedst, når den er holdt afkølet - oplevelsen af den gode madpakke bliver bare bedre.

Vi anbefaler, at du tager dig god tid til at gennemgå vores store udvalg af køletasker. For at sikre, at du finder den rigtige køletaske. For eksempel i forhold til størrelse og anvendelsesmuligheder. Skal din termotaske kun bruges i skolen eller skal den også kunne klare en tur ud i det blå?

Køletasker til udflugten ud det blå

Skal I på udflugt - i skoven eller på stranden? Vore køletasker er praktiske i enhver henseende. De er fremstillet i bløde materialer, som let kan pakkes med et spændende indhold. De vejer ikke mere i sig selv, end at alle medlemmer af familien kan bære sin egen afkølede madpakke. Det er både praktisk og smart.

Personlig termotaske til mange funktioner

Som du vil opdage, når du gennemgår vores sortiment, så er der særdeles gode muligheder for at vælge en personlig køletaske med de rette funktioner som passer til dit barns hverdag.

Se for eksempel vores flotte 3 Sprouts køletasker med søde dyremotiver. Det er let at finde køletasken imellem de mange kammeraters. Køletasken er til at håndtere med de påsyede stropper. Den smarte lomme til drikkedunken sidder, så man altid kan tanke op uden de store vanskeligheder. Skal drikkedunken holdes kold sammen med madpakken, er 3 Sprouts køletasker rigeligt stor til at lægge flasken inden i også. 

3 Sprouts køletasker er netop det personlige farvestrålende valg til børnehaven, skolen eller fritteren.

Unikke, specielle køletasker 

Vore køletasker er ret specielle. Det er rart og smart at skille sig ud. Er køletasken med på tur, er det smart, at den ikke nødvendigvis ligner de andres køletasker. Vores sortiment giver dig god mulighed for at vælge en unik, genkendelig og praktisk køletaske fra Babadut.dkKontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service