0 varer i din kurv
Menu

Malebøger og opgavebøger

Fine malebøger og sjove opgavebøger til de små! Lad dem være kreative, imens de samtidig lærer noget. Se vores store udvalg af malebøger til børn og spændende opgavebøger. 

-10,01 %
-20 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Når de små skal lære - Aktivitetsbøger til børn

En god og udfordrende aktivitetsbog kan være din bedste ven når det regner - eller når du skal lege skole. De sjove opgavebøger i vores sortiment kan bruges både til forberedelse til skole eller bare til hygge. 

De farverige aktivitetsbøger kan benyttes i en hyggestund, når I sammen skal kigge, snakke, pege og lære. Dine børn kan sagtens gå på opdagelse på egen hånd i de kreative aktivitetsbøger. En aktivitetsbog kunne ligge på køkkenbordet, så man kan lege og samtale lidt - imens der laves mad.

Alle vore malebøger, opgavebøger og aktivitetsbøger til børn er perfekte gaver - og kan benyttes i weekender eller på ferier.

Aktivitetsbøger til børn - øjenåbnere for de kreative

Aktivitets bøgerne fra Colours by CPH kan være en kreativ øjenåbner, når I skal lege med sproget og tallene. 

Nu kan du lege bogstaverne og tallene ind på en ny og kreativ måde. Bøgerne er opdelt i temaer, hvor du kan øve hverdagssituationer og begrebsliggøre farver, mængder, navneord, tillægsord og udsagnsord. I kan lege “jeg kan se noget der begynder med..” Eller “Hvis jeg kan høre musik, så bruger jeg en.. ”. 

Selv når de små skal puttes kan man bruge aktivitetsbøgerne. I kan digte fantasi historier til hinanden om de situationer I kan se på siderne. Imens I peger på de forskellige illustrationer.

Naturvidenskabelige opgavebøger for de videbegærlige børn

Du kan også slå dig løs i naturvidenskabelige bøger om Solsystemet og om Menneskekroppen. De sjove opgavebøger med labyrinter tager dig med på en rejse, hvor du møder planeter, asteroider og rumraketter. I “Menneskekroppen” kan du blive klogere på hvordan kroppen fungerer. Du får ny viden om kroppens muskler, knogler, vore sanser og meget mere.

Begge bøger er tematiseret og er særskilt i afsnit, så du nemt kan opbygge en god grundviden om og vække en nysgerrighed for naturvidenskabelige emner.

Man bliver god til det man øver - sådan er det bare.

Talnørder og tælletræer - Kig, find og tæl

I aktivitetsbøgerne Kig, find og tæl kan du finde ubegribeligt mange illustrationer af dyr, mennesker og sjove situationer - i forskellige lande eller på bunden af havet. Alle siderne er spækket med matematik. Så det er bare om at komme i gang.

Siderne har opgaver, hvor man kan lægge de talte dyr sammen - så I i fællesskab får afsluttet sidens mission. Spændende og udfordrende matematik når det er bedst. 

Du udfordres i talrækkerne og selvfølgelig i de fire regnetegn. Aktivitetsbøgerne Kig, find og lær giver masser af mulighed for fordybelse og ny læring.

Malebøger med klistermærker - indretning og enhjørninger

I malebøgerne fra Moulin Roty møder du familien Grandes hus og have. Vær med til at indrette husets rum med farver og flotte klistermærker af møbler og anden indretning. Du kan bogstaveligt talt bestemme hvor skabet skal stå. Den store detaljerigdom i klistermærker giver dig de bedste muligheder for at sætte dit præg på både hus og have hos familien Grande.  

Der er også timers leg og hygge i de flotte malebøger fra SES Creative. Er du vild med dyr eller enhjørninger, kan du farvelægge de smukke tegninger med flotte farver og klistermærker. 

Når det er tid til at sidde stille og nyde en god aktivitetsbog, er malebøgerne fra SES Creative eller Moulin Roty en kanon god idé.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service