" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Duukies

Badesokker fra Duukies til den ujævne havbund

Det er ikke alle steder, at strandene byder på ren sandbund. Det gælder både i Danmark og når familien er på ferie sydpå. De skarpe sten kan gøre dukkerten til en rigtig ubehagelig oplevelse. 

Iført badesokker kan du helt upåvirket gå i vandet, og nyde svømmeturen uden at skulle være nervøs for at skære dig på stenbunden. Når du har badesokkerne på er det fuldstændig som at gå rundt med bare fødder.

Duukies badesokker - prisbelønnet opfindelse

Det hollandske firma Excellent Fashion fik en genial idé. Kunne man finde en løsning på problemet med små sarte fødder på de varme badestrande i sydeuropa? Det kunne man sagtens. Duukies Beachsocks var født. Samtidig opdagede producenterne, at problemet også var løst, hvis der var skarpe sten, vandmænd, brandmænd og glatte overflader.

Idéen blev så anerkendt, at de i 2015 fik den prestigefyldte Baby Innovation Award. Dels for strømpens anvendelse, men også for de andre egenskaber, som badestrømpen har. 

Ved stranden eller ved badebassinet. Sålerne er skridsikre og de smarte strømper har desuden en UV-faktor på 50, hvilket sikrer, at de små ikke får skoldet fødderne.

Badesokker som smart beskyttelse

Man kan skolde sig forfærdeligt på varmt strandsand. Især på familieferien sydpå. Turen fra strandtæppet og ned til vandkanten kan være lumsk og ændre en lækker tur til stranden til det rene inferno. 

Når man er kommet halvvejs ned til vandet på en varm sommerdag, er der ingen vej tilbage. Heldigvis hjælper badesokker fra Duukies med at skåne de små fødder for varmen. 

De praktiske badesokker kan sagtens beholdes på, når man er kommet op af vandet igen. Neopren tørrer hurtigt og er helt klar til en tur i baljen - igen og igen.

Duukies badesokker i flotte farver

Vores sortiment af Duukies badesokker kommer i flere smarte varianter. Du finder sagtens en model, som passer til dit barn. Leopard, Flamingo eller med stjerner på - Du behøver ikke at gå på kompromis med udseendet når du er iført de smarte badesokker fra Duukies.

De flotte modeller kan selvfølgelig gøre sig godt, uanset om de anvendes i en swimmingpool eller på stranden. De skridsikre såler vil give en mere sikker færden på den våde overflade omkring poolen.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service