0 varer i din kurv
Menu

Wow Cup

Med WOW cups slipper du for vand i sofaen, hvis den lille skulle tabe sin drikkekop. Wow cups kopper har nemlig en 360° drikkekant forseglet med en blød silikone ventil. Dette betyder, at der kun kommer væske ud, når der bliver drukket af koppen. 
Dette er både genialt i hjemmet men også ude, hvor i så slipper for insekter i jeres Wow Cup. 

-20 %
-20 %
-20 %

Få en WOW oplevelse med din egen WOW Cup

WOW Gear producerer den kendte WOW Cup. De siger selv, at når WOW oplevelsen kommer, så ved du at den er der!

WOW Gear er eksperter i innovative patenterede drikke og hydrerings produkter til alle børn og voksne. 

Den førende livsstils drikkevare virksomhed udvikler, fremstiller og distribuerer overlegne drikkesystemer, som du altid kan have med dig på farten. Bemærk, at du kan drikke af din drikkeflaske 360 grader rundt - uden at spilde!

WOW Cup er banebrydende Grab & Drink 

Din helt egen WOW Cup indgår i et af verdens bedste systemer til “Grab & Drink”. Det vidner de mange prisvindende produkter og de enorme salgstal om. Man kan sige, at WOW Gear forstyrrede den etablerede verden af drikkesystemer og smart cups med deres lancering af WOW Cup. 

Det innovative 360 graders drikkesystem uden tud bygger stadig på den bedste drikke teknologi, sammenlignet med alle lignende produkter på markedet - verden over!

En WOW Cup er en GO-TO Cup

WOW Cup er populær i børnefamilier, for forældre og for børn. Med mange millioner solgte eksemplarer i over 50 lande er den prisvindende WOW Cup blevet forældres GO-TO Cup til deres babyer og børn.  

Din WOW Cup er en amerikansk bestseller

WOW Cup produceres og distribueres fra deres hovedkvarter i Santa Barbara i Californien. Allerede i 2012 grundlagde en lille gruppe produkt- og industridesignere fra USA og Norge den kommende salgssucces. Det fælles mål var at skabe og distribuere innovative drikkesystemer, der virkelig gør en forskel i menneskers liv.  

Den patenterede 360 graders WOW Cup blev udviklet i en perfekt samarbejdsånd, der imødekom et rent markedsbehov. Funktionelle og moderigtige drikkekopper til børn og voksne. Der leverede en spildfri, bekymringsfri og problemfri anvendelse. 

Markedet for drikkesystemer er eksploderet. Du finder millioner af drikkekopper og rejsekrus, der alle kræver flere trin, for at kunne drikke af og lukke beholderen. Men med den smarte 360 graders drikke mulighed, kan du nu tage en tår - helt uden at kigge og uden at spilde. Selv når du kører bil. 

WOW! - den kop er altså smart!

I den sidste del af designprocessen skulle koppen have et navn. Det lille vidunder med en positiv indflydelse på brugeren. Hvad var mere nærliggende end at bruge navnet WOW Cup på den 360 graders spildfrie kop. Et navn der matcher kundens reaktion på den fantastiske funktionalitet. 

En WOW-oplevelse kommer ikke for ofte, men når den gør, ved du det!

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service