0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Badelegetøj

Her finder du vores store udvalg af badelegetøj.

Det skal være sjovt at gå i bad, så hvorfor ikke lade ungerne lege imens de bader? Det er sjovt og hyggeligt, og skal være trygt at komme i bad. Du kan med stor fordel bruge badelegetøj til at få den tryghed ind i badesituationen.

 

Badelegetøj til små og store vandhunde

Vand er verdens bedste element at lege i. Uanset om det gælder for den store eller lille vandhund. Gør oplevelsen af vand endnu bedre med sjovt badelegetøj. Det forlænger den gode badeoplevelse og sætter fokus på de allermest positive egenskaber ved vand. Hvorfor ikke gøre badetiden til en leg. Når opmærksomheden er på legeoplevelsen, vil trygheden og tilvænningen til vand komme helt naturligt. 

Badedyr til badekarret - Rätt Start

Legen starter, så snart den lille numse rammer vandoverfladen. Tjek lige vores flotte udvalg af badedyr fra Rätt Start. Du kan meget hurtigt forvandle badekarret til en bondegård og zoologisk have med elefanter, skildpadder, frøer, ænder, heste og kaniner. Eller til en rumstation med fantasifulde rumskibe, biler og fly. Fantasien, legen og de gode fortællinger kan ikke holde sig tilbage, når man holder de små buttede badefigurer i hænderne.

Badelegetøj til finmotorikken

Når man leger, kan man jo lige så godt træne grov og finmotorikken imens. Legebørn og vandhunde har stor glæde af vores badelegetøj fra Yookidoo. De lækre og farverige badefigurer giver utallige legemuligheder, hvor gribeøvelser og pincetgreb indarbejdes samtidig. 

Den smarte Yookidoo hval og ubådsbruser kan desuden bruges til at indøve hårvask uden tårer. Den smarte blåhval kan fyldes med vand fra ubådsbruseren og bruges som kande til varsomt at skylle sæben ud af håret. Ubådsbruseren kører på batteri, og suger vand op fra bunden af badekarret og sender det ud i små kaskader i periskopet. 

Her vil vi også gerne henlede din opmærksomhed på Yookidoos kreative Sprinklere og Spin n´ Sort Water Gear. Montér for eksempel det smarte vandlegetøj på badekarrets side med sugekopper og lad vandhjulene snurre, når du fylder vand på. 

Badelegetøj til badekarret og til børnepoolen

Vores badelegetøj kan selvfølgelig også bruges i børnepoolen eller på stranden. Begejstringen vil ingen ende tage, når børnepoolen fyldes med vand og sjove badedyr. 

På fisketur med dit helt eget badelegetøj

Du kan også vælge at købe et fiskesæt fra Ludi eller fra SES Creative. Hvem havde forestillet sig, at man kunne sidde i sin have og gå på fisketur, med dit helt eget badelegetøj?

Det sjove fiskelegetøj kræver stor koncentration, for at få noget på krogen. De sjove havdyr bider kun på, hvis man rammer helt rigtig. Det giver stor jubel, når der er bid!

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service