0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sugerør

Papsugerør - få tid og overskud til en børnefødselsdag

En travl hverdag må gerne optimeres, så man når at have overskud og tid - også når der lige skal arrangeres en børnefødselsdag. 

Lad os foreslå en tematiseret børnefødselsdag med tematiseret papservice. Papsugerør, paptallerkner og papkrus med tilhørende duge, servietter og fødselsdagslys - Se også vores tematiserede kageprint med samme motiver. Vildt smart!

Fest med tematiserede sugerør

1-2-3, så er vi klar. Gør borddækning til en hurtig og altid pålidelig del af din planlægning af en fest eller fødselsdag. Med service som sugerør, servietter, papkrus, paptallerkner, duge og fødselsdagslys, er I hurtigt på banen og festen kan begynde. 

Sugerør med flotte motiver er bare lækkert. Tænk lige hvilken begejstring det udløser, at der er heste på dit helt eget sugerør!

Servietter  

Når du skal planlægge dit barns fødselsdag, kunne en temafest med tema papservice være løsningen. Sugerør, paptallerkner og papkrus med dit barns favorit figurer på. Seje sugerør med smukke heste eller sjove giraffer på safari. Eller med action helten Spider Man, smukke Barbie eller de eventyrlige prinsesser fra Frozen. Alle figurer kan sætte helt nye højder for festens stemning. Specielt, hvis du vælger at kombinere de flotte sugerør med paptallerkner, servietter, duge m.m. - selvfølgelig også med dit barns idoler printet på.

Tematiserede sugerør - en flot løsning

Hurtigt og nemt - både før og efter festen. Begejstringen vil ingen ende tage. Både for fødselaren, men også for mor og far. Tematiseret borddækning med flotte farverige sugerør er en superhurtig og nem løsning i en travl hverdag - uanset hvornår festen skal holdes, hvor stor festen skal være eller hvor mange gæster der skal med. Den efterfølgende oprydning er hurtig og problemfri.

Søde, sjove og seje sugerør til børn

“Jeg elsker bare Anna og Elsa fra Frozen” - Lad dig inspirere af vores varierede udvalg af søde, sjove og seje sugerør til børnefødselsdage, babyshowers og andre sjove anledninger.

En børnefødselsdag bringes op på et nyt niveau, når fødselsdagsbordet er dækket med kreative og farverigt service med dine favorit motiver.

Gå selv på opdagelse og lad dig inspirere af vores flotte udvalg af sugerør med motiver.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service