0 varer i din kurv
Menu

KidsMe

KidsMe har en masse smarte produkter, der gør hverdagen nemmere for børnefamilien. Se vores udvalg af KidsMe produkter. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

KidsMe - sugekoppen til tallerkner og skåle

Jeg kan selv! - Det plejer at betyde øllebrød eller frugtmos ud over hele spisestuen. Som nybagte forældre ønsker man også at give den lille muligheden for at spise selv. Men helst uden at maden havner på vægge og gulv. KidsMe Sugekoppen er løsningen! 

Med én bekymring mindre giver du den lille muligheden for at spise selv - uden tanke for hvor trælse konsekvenserne kunne blive for oprydningen. Med KidsMe Sugekoppen kan den lille bare slippes løs i spisesituationen. Tallerkenen eller skålen suges til bordpladen, og bliver lige der hvor den skal. Det bliver du glad for!

KidsMe - et familieforetagende

Grundlæggerne af KidsMe har hentet inspirationen til de kreative løsninger hos deres egne børn. Historien om KidsMe startede da lille Edwin kom til verden. De progressive, opfindsomme og kreative forældre fik med ét en række udfordringer i dagligdagen, som krævede en smart løsning. 

Hvordan sikrer man, at tallerkenen ikke falder på gulvet? Hvordan giver man sin nytilkomne mulighed for selv at spise smoothies via feeder sut? Eller kan tandbørstning gøres lidt sjovere?

Spørgsmålene var mange, men med en innovativ indstilling til udfordringerne fik den lille familie hurtigt skabt en række løsninger, som de ønskede at dele med resten af verden. 

Produktudvikling og tæt kontakt til deres kunder har nu sikret en bred vifte af ideelle løsninger for unge børnefamilier over hele verden. 

KidsMe - et problemfrit måltid

Med KidsMe Food Feeder kan du nu lade den lille spise selv. Du skaber selv det problemfrie måltid med KidsMe Feeders. I overgangen mellem flydende og fast føde, er den smarte Food Feeder en opfindsom og smart løsning. De små kan med KidsMe´s Food Feeder opleve alle de smagsvarianter man kan forestille dig. 

Du blender blot de ønskede ingredienser og lægger dem i Food Feeder-sættets silikone mundstykker. Når den lille sutter på det smarte mundstykke afgives maden i passende mængder. Der er styr på maden og baby kan selv styre hvor meget der skal indenbords. De små kan udforske smag, madens tekstur og de lærer at påskønne en sund og nærende kost.  

Dit ønske om at opbygge sunde varierede spisevaner bør starte fra første færd. Her er KidsMe med til at kæde den hyggelige spisesituation og den gode smag sammen med en god spiseoplevelse.  

KidsMe er også tandpleje til spædbørn

Ønsker du at starte en sund vane i forhold til mundhygiejne, er KidsMe Fingertandbørsten også et godt bud. Kombiner den nødvendige børstning af barnets gummer og første tænder med en behagelig, tryg og omsorgsfuld tandpleje.

Efter spisetid og før sengetid, kan du bruge den bløde silikone fingertandbørste og på den blideste facon lege tandbørstningen ind i den daglige rutine. 

Kendetegnende for KidsMe´s produkter er, at de emmer af sikkerhed, kvalitet og design.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service