0 varer i din kurv
Menu

Noodoll

Noodoll laver de sødeste og sjoveste bamser! Unikke bamser, der med sikkerhed vil bringe smil frem hos både børn og voksne. Bamserne er i god kvalitet og kan tåle at blive krammet igen og igen.

Udsolgt

Noodoll - når venner mødes

Når venner mødes! Noodoll er legende fantasi og kærlig dedikation. De søde bamser fra Noodoll er helt i særklasse. Mød Krabbe-, Dovendyr-, Svamp- og Havfrue bamse. 

Alle Noodolls bamser er klar til et knus. Når børnene mødes, kan man tage sin søde bløde Noodoll med, så også dukkerne kan hygge sig sammen. Tag bare din Noodoll med på eventyr.

De nuttede bamser fra Noodoll bliver dit barns livsledsagere - designet til at blive elsket hele livet igennem. Saml de kære venner fra Noodoll og vær sikker på, at sove situationen er dækket ordentligt ind med krammedyr til den store guldmedalje. 

Noodolls er legetøj med fantasi og høj kvalitet

Producenterne af Noodolls har lagt en stor portion fantasi og kærlighed i de unikke bløde plys bamser. De søde bamser er skabt for at bringe legesyge og glæde til din hverdag. 

Designeren Yiying studerede på en kunstskole i London. Fantasien tog over, og inspireret af noget så sjovt som nudler fra hendes hjemland Taiwan, skabte hun en tegneseriefigur. Illustrationerne blev til historier, som måtte udtrykkes i fysisk form også. De søde plys bamser Noodolls var født.  

De små illustrationer udviklede sig og Yiying skabte flere figurer, som gradvist blev til nye krammedyr. Den søde plys legetøj form blev en enorm succes - og en kultur opstod om de verdenskendte bamser fra Noodoll. 

Noodoll - eventyret begynder

I samarbejde med et lille team af legetøjsmagere i Taiwan startede den progressive idémager Yiying produktionen op. Det lille team er nu blevet til et verdensomspændende firma, hvor designere, producenter og distributører samarbejder om at bringe nye Noodolls ud til børn i hele verden. 

Siden ideen tog sin form i 2011 er det gået stærkt. De første kunsthåndværkere som delte passionen for de søde Noodolls sidder stadig i teamet, som designer nye bamser. 

Den bedste del af Noodoll-historien er dig!

Samarbejdet med Noodolls venner er omfattende! Selvom Noodoll er et lille firma, har de et stort hjerte. Deres rejse i Noodoll universet fortsætter, sammen med et enormt netværk af glade kunder, som indsender ideer til historier, illustrationer og ligefrem spil. 

Ideer som kunsthåndværkerne i dette øjeblik bruger i nyskabelsen af nye figurer og venner til Noodoll-historien. 

Du er derfor den bedste del af Noodoll-historien - og rejsen fortsætter!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service