0 varer i din kurv
Menu

Fodbold tema

Er i en rigtig fodboldfamilie eller er ungerne helt vilde med at gå til fodbold og se de store kampe i fjernsynet? Hvad med at holde den fineste fodbold fødselsdagsfest for børnene? Her finder du alt til fodbold tema festen.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fodboldfest - når det er bedst!

Lad spillet begynde! Nu kan du holde din egen fodbold temafest. Det bliver vildt!

Fodboldfesten kan begynde, uanset om det er til din fødselsdag, dit sports party, kostumeballet - eller når der venter en stor turnering i Champions League. Temaet er sikret den bedst tænkelige start med borddækning og pynt med fodboldtema - en sjov gimmick for fodboldentusiaster i alle aldre! 

Borddækning til fodbold tema fest

Papkrus, tallerkner og servietter med fodbold tema er en smal sag, hvis du køber dem fra vores fodbold sortiment. Lad din borddækning pryde med det flotte fodboldservice og lad boldfesten begynde. 

Når du skal indbyde til fodbold temafest, kan du selvfølgelig gøre det med vores flotte fodbold fødselsdagsinvitationer. Skriv navnene på dine kammerater i invitationen og del dem ud med et stor smil.  

Ingen fodboldkamp uden popcorn! Vi sælger naturligvis også popcorn bægre med fodboldmotiv på. Så du kan servere popcorn til kampene eller under festen. 

Bestil fra vores fodbold tema sortiment

Du sparer enorme mængder af tid ved at bestille fra vores sortiment med fodbold tema direkte fra vores webshop. Udsmykningen af festbordet med papservice og andre kreative dekorationer er gjort på et øjeblik. Når fodboldfesten er slut er det forbavsende nemt at rydde op. Med vores tema sortiment har du ordnede forhold før, under og efter festen - i et snuptag.

Kageprintet fodbold til alle anledninger

Man må også gerne bage en kage til fødselsdagen - eller til den store EM-finale, til den lokale pokalfinale eller til den årlige gadefest. 

Det river alle trøjer af, at komme med den sejeste bradepandekage med en sukkerprintet fodbold på. Temaet og scenen er sat til høj stemning, jubel og fodboldfest.

Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan fodboldkagen skal se ud. Tjek for eksempel den flotte 3D-effekt på vores fodbold kageprint. En sukkerprintet fodbold direkte på fødselsdagskagen må være enhver fødselars drøm. For den lille og store fodboldentusiast. 

Arrangér din favorit afgørelse med små fodboldspillere på din grønne sukkerprintede fodboldbane. Placér dit Dreamteam eller idolerne fra Landsholdet. Der er masser af plads til Schmeichel, Messi, Sterling og Christian Eriksen. På lagkagen eller bradepandekagen. Se vores muligheder for kageprint med eget billede her.

Fodbold kageprint - Glory glory Man United?

Vælger man at lave en fodboldturnering til festen, er den kageprintede lagkage med den flotte fodboldbane og fodbold den populære løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En fodboldkage printet og givet som sejrskage til vinderholdet?Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service