0 varer i din kurv
Menu

Baderinge

Stort udvalg af sjove og fine baderinge til hele familien! Tag baderingen med på ferie i poolen eller på stranden. En badering er et sikkert hit, når der skal bades.

-25 %
-20 %
-20 %
-40 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Sjove baderinge til børn

Baderinge skal være en praktisk støtte og sikkerhed for dine børn, når de skal i bølgen blå. En badering giver en god sikkerhed for at holde kroppen oven vande - helst uden at hovedet kommer under. De har en praktisk funktion i forhold til sikkerheden og trygheden. Men en iøjnefaldende badering må også gerne være sjov at bære og at se på. Den store eller lille vandhund skal gerne kunne lege - helt uden at tænke på sikkerheden. For det har mor og far gjort for dem.

Baderinge til børn med eventyr tema

Se vores flotte sortiment af baderinge med eventyr tema. Skal man bade med stil, kan vi anbefale vores oppustelige baderinge med alligatorer, Spiderman eller Disney prinsesser fra Bestway. Hvis det skal blive rigtigt sødt, vil vi gerne henlede opmærksomheden på vores flotte fantasi baderinge til børn. Med glimmer, sløjfer og enhjørninger. Det vil helt sikkert bringe de brede smil frem, når dine børn plasker rundt med så flotte baderinge omkring livet.

Vores badebåde er til de helt små, som skal med ud at bade. Det smarte ryglæn i Spiderman badebåden fra Bestway giver god støtte, når den lille skal sidde med en arm eller to og pjaske i vandoverfladen. En sjov detalje, er det lille vindue i bunden af badebåden. Her kan den lille kigge ned i vandet eller far kan lege Titte-bøh. 

Svømmesæde til de helt små vandhunde

Babadut.dk har et skarpt øje for sikkerheden. Også når det angår baderinge til de helt små vandhunde. Vores svømmesæder fra Sunnylife er en perfekt løsning, når den lille skal med ud at bade. Det smarte svømmesæde har et sæt stropper, som både udgør et behageligt sæde og sikrer samtidig, at den lille ikke falder nedenud af baderingen. Svømmesædet fra Sunnylife er tilpasset børn op til 15 kg. Det lille behagelige ryglæn hjælper med holde baby oprejst.

De dobbelte ringe er med til at skabe en god stabilitet og et lavt tyngdepunkt, så svømmesædet ikke tipper så let. 

Baderinge til svømmetræning

Med Swimtrainers kan dine børn bevæge sig naturligt og sikkert rundt i svømmebassinet. Den behagelige armstilling og placeringen af flyde kamrene under armene giver en sjov og fri bevægelighed til at pjaske og boltre sig. 

EnSwimtrainer giver en fantastisk mulighed for at øve sig i de første rigtige svømmebevægelser og basale flyde teknikker. Placeringen i vandet giver fri mulighed for at træne og øve koordinationen i overgangen til fri svømning - uden at skulle være nervøs for at få hovedet under.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service