OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Dækkeservietter

Praktiske dækkeservietter i forskellige farver, former og motiver. Find lige den, der passer ind hos din familie.

Søde, dekorative og praktiske dækkeservietter til børn

Vælg en af vore flotte og dekorative dækkeservietter fra Babadut.dk. Vore dækkeservietter er bland andet lavet i silkone eller har en praktisk plastoverflade med print, som dækker spisebordet af, og sikrer en nem rengøring. De slidstærke materialer kan nemt klare almindeligt dagligt brug og den gentagne afvaskning. 

Dækkeservietterne skaber positiv opmærksomhed for dig og dit barn. Spisesituationerne giver et hyggeligt og vedkommende samvær og motiverne virker inspirerende for den gode samtale og underholdning. 

Hvad skal du med børne dækkeservietter?

Børne dækkeservietter er en god beskyttelse af din bordplade. De er skridsikre mod underlaget og kan i nogen grad holde babyskål eller tallerken på rette kurs. Børne dækkeservietter er ligefrem nødvendige, hvis du har en lidt sart bordplade, der ikke tåler vand eller fedt. Dit barn skal selvfølgelig øve sin motorik.

Vær opmærksom på, at de gode korkdækkeservietter også virker stødabsorberende, når den lille ske eller gaffel kører som en tromme stikke - men det behøver ikke at ske på bekostning af din indretning. 

Dækkeservietter med Rasmus Klump motiver - børnenes favorit

Se for eksempel børnenes favorit - Rasmus Klump på dækkeservietter i kork med plastoverflade. De altid sjove og underholdende motiver med Rasmus Klump, Skæg, Pelle og Pingo er bare et hit!

Dine dækkeservietter bliver meget nemt til en pegebog, hvor hyggelige genkendelige situationer fra Rasmus Klumps eventyr udspiller sig. Digt selv en historie eller leg med ord og begreber mens I spiser.

Begejstringen vil ingen ende tage, når dit barn genkender figurer fra historierne. Og mor er glad, når maden for det meste holder sig indenfor Rasmus’ verden.

Dækkeservietterne måler 30x40 cm.

Den hurtige og nemme rengøring

Det kvalitetsbevidste valg af lækre og søde børne dækkeservietter sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns dækkeservietter kan rengøres ordentligt - hver gang. 

Det er en nem sag at give dækkeservietterne en hurtig tur under den varme hane, eller en grundig aftørring med en klud - igen og igen. Det er smart og praktisk i en travl hverdag, hvor oprydning og klargøring ordnes i et snuptag.

Silikone dækkeservieterne fra Everleigh and Me tåler en tur i opvaskemaskinen efter spisetid. Nemt og praktisk!