0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Bestik

Her på shoppen finder du et bredt og farverigt udvalg af børnebestik og spisesæt til børn. Vores børnebestik er skabt med tanke for dig og dit barns hverdag. 

« 1

Køb et personligt spisesæt

Køb et personligt spisesæt med dit barns yndlingsfigurer eller farver. Vores søde og børnevenlige spisesæt er både holdbart og vaskbart. Du sikrer nemt en høj grad af hygiejne i spisesituationen. 

Børnebestik fra Babadut er nemt at rengøre - ved skoldning eller ved en tur i opvaskemaskinen. Alle vore produkter er selvfølgelig uden phthalater, PVC og BPA. 

Spisesæt med flotte og farverige motiver

Vores udvalg af børnebestik fås med søde og sjove motiver, der giver en ekstra visuel dimension til spisesituationen. Kombiner for eksempel den hyggelige morgenmad med en lille historie om farver, former og figurer. 

Ergonomisk korrekt babybestik er et hit

Du finder også babybestik i lækre og ergonomisk korrekte designs – praktisk udformet, så det er nemt at bruge.
Se for eksempel vores børnebestik fra MAM. Her ser du et godt eksempel på god ergonomi. Det ekstra buttede håndtag giver for eksempel et særligt godt greb om gaflen og kniven. 

Verden vokser med en gaffelske?

Verden vokser i hvert fald, når dit barn opdager, at det er sjovt at spise selv. Det bliver meget nemmere med gaffelskeer fra Nûbu. Gaffelskeen er som ordet siger; en kombination af en gaffel og en ske. Udover at den ligger rigtig godt i den lille barnehånd, fungerer den som den “lille hjælper” for dit barn, når maden skal fanges på tallerkenen og den rigtige vej ind i munden.

Hvad enten dit barn bruger babygafler, gaffelskeer eller babyknive, så vokser verden og motivationen stiger, når der er bonus. 

Barselsgave, dåbsgave eller fødselsdagsgave

Leder du også efter babybestik til den perfekte barselsgave, dåbsgave eller fødselsdagsgave finder du det nemt på Babadut. Her finder du bestik i en god kvalitet og med en rigtig lang holdbarhed.  

Både børn og forældre har rigtig stor glæde af børnebestik fra Babadut i mange år. Du finder bestik til babyer og børn i alle praktiske udformninger. Spisesæt fra “-kan selv” til de lidt ældre børn, som mestrer finmotorikken.  

Hvad er bedre, end at spise med gaffel, kniv og ske? - Præcis som mor, far og storebror.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service