0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Høreværn

Høje lyde kan skade dit barns hørelse.
Et barns ører er meget sarte, og det er vigtigt at beskytte dem. Gentagende høje lyde kan give dårlig hørelse senere i livet.
Særligt sensitive børn, og børn med ADHD oplever ofte, at uro i klassen er meget distraherende. Et par høreværn kan være løsningen. Barnet vil stadig kunne høre læreren, men baggrundsstøj holdes ude.

Beskyt dit barns hørelse med høreværn fra Baby Banz

Høreværn til børn eller baby fra Baby Banz - den bedste måde at beskytte dine børns hørelse på. For at være absolut sikker på, at dit barns hørelse ikke tager skade, er det en god idé, at anvende høreværn. Skader på hørelsen kan opstå ved for stor belastning af høresansen. Både dybe og høje toner kan medvirke til høreskader - hvilket mange desværre ikke tænker på. Konstant baggrundsstøj, ved kortvarige høje lyde eller ved for høj musik. 

Høreværn til koncerter

Skal I til koncert eller et andet arrangement, hvor der er høje lyde, er høreværn til børn et must. Høreværnene fra Baby Banz og Peltor halverer lyd påvirkningen. Barnet vil stadig kunne høre musikken, men skånes for de høje og skadelige toner. 

Høreværn til særligt sensitive børn

Vores udvalg af høreværn fra Baby Banz og Peltor sælges i stigende grad til særligt sensitive børn. Det behøver ikke kun at være svært for børn med diagnoser som ADHD og Autisme at have store udfordringer i dagligdagen med at kapere støj og uro i deres omgivelser. De smarte høreværn fra Reer er en god løsning, hvis der er særligt brug for at støjdæmpe. For store og helt små børn.

Hvis dit barn har brug for lyddæmpning eller for at blive skærmet for støj fra omgivelserne, kan du her finde et passende udvalg, som vil kunne passe til dit barns behov. Det flotte design gør, at man kan vælge at have høreværnet på i det offentlige rum også. I skolen, i bilen eller i det lokale shopping center. 

Vores høreværn til børn fra Peltor holder baggrundsstøjen ude, men det er stadig muligt, at høre hvad de voksne siger.

Høreværn til Nytårsaften

Nytårsaften vil høreværn til børn kunne skåne dit barns hørelse for de høje brag. De helt små og de større børn kan sagtens være med til at skyde det nye år ind, hvis man bare tager sikkerhedsudstyret på, som passer dertil. Høreværn og sikkerhedsbriller til børn - så er aftenen en succes. Chancen for at få permanente og uoprettelige skader på hørelsen er langt større hvis dit barn ikke bærer høreværn.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service