0 varer i din kurv
Menu

Stranden og svømmehallen

Velkommen til Babaduts side dedikeret til stranden og svømmehallen! Vi er din go-to online destination for alt det udstyr, du har brug for til at skabe sjove og uforglemmelige sommeroplevelser for dine børn. Uanset om du planlægger en dag på stranden eller en tur i svømmehallen, kan du finde et bredt udvalg af børnepools, svømmeveste, dykkerbriller og meget mere hos os. Vores produkter er nøje udvalgt med fokus på sikkerhed, kvalitet og sjov, så du kan have fuld tillid til, at dine børn vil have det bedste ud af sommeren. Gå på opdagelse i vores store sortiment og gør dig klar til at skabe magiske øjeblikke ved vandet!

-20 %
-20 %
-20 %
-20 %
-50 %
-20 %
-20 %
-20 %
-19,99 %
-19,99 %
-19,99 %
-19,99 %
-19,99 %
-20 %
-40 %
-20 %
-30 %
-20 %
-20 %
-20 %
-50 %
-20 %
-30 %
-40 %
-40 %
-40 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

3

Alt til stranden og svømmehallen

Velkommen til Babadut.dk - din ultimative kilde til alt det sjove og spændende udstyr, du har brug for ved stranden og i svømmehallen! Når solen skinner og sommeren er på sit højdepunkt, er der intet bedre end at nyde en forfriskende dukkert eller lege i vandet med dine børn. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af børnepools, svømmeveste, baderinge og meget mere, der vil gøre din sommeroplevelse uforglemmelig.

Børnepools til sommeres gode vejr

Lad os starte med børnepools - det perfekte tilbehør til at skabe sjov og spænding i din egen baghave. Vores børnepools er designet med sikkerhed og underholdning i tankerne. De er lavet af holdbare materialer og er nemme at opblæse og tømme. Uanset om dine børn foretrækker en farverig pool med sjove motiver eller en mere traditionel rektangulær pool, finder du det perfekte valg hos os.

Sikker i vandet med en svømmevest

Når det kommer til vandaktiviteter, er svømmeveste afgørende for at sikre dine børns sikkerhed i vandet. Hos Babadut.dk prioriterer vi sikkerhed højt, og vores udvalg af svømmeveste er nøje udvalgt med dette formål for øje. Vores svømmeveste er fremstillet af kvalitetsmaterialer og er udstyret med justerbare stropper for optimal pasform. De giver ekstra opdrift og øger selvtilliden hos dit barn, mens de udforsker vandet og lærer at svømme.

Baderinge til store og små

For endnu mere sjov i vandet har vi et bredt udvalg af baderinge. Uanset om dine børn er vilde med farverige enhjørninger, sjove frugtformer eller seje dyremotiver, finder du den perfekte badering hos os. Vores baderinge er lavet af slidstærke materialer og er designet til at være behagelige og sikre. De er lette at puste op og kan nemt foldes sammen, når du er færdig med at bruge dem.

Alt det sjove til sommertiden

Men det er ikke alt! Hos Babadut.dk finder du også alt det andet udstyr, du har brug for til stranden eller svømmehallen. Vi tilbyder badehåndklæder, strandbolde, vandpistoler og meget mere. Vi er din one-stop-shop for alt, hvad du behøver for at få den bedste sommeroplevelse med dine børn.

Når du handler hos os, kan du være sikker på at få produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at levere en enestående kundeservice og sikre, at du får den bedste oplevelse, hver gang du besøger vores hjemmeside. Vores brugervenlige interface og hurtige levering gør det nemt for dig at få fat i det udstyr, du har brug for, lige når du har brug for det.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service