0 varer i din kurv
Menu

Billige madkasser

På denne side har vi samlet billige madkasser, så du kan få en madkasse i god kvalitet, til en god pris. Kig igennem vores udvalg af billige madkasser til børn.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -30,01 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Madkasse på tilbud

Er dine børns madkasser gået i stykker, blevet lidt for slidte eller er det første gang dit barn skal i skole? En madkasse er et must, når man har børnehavebørn eller skolebørn. Derfor har vi et kæmpe stort udvalg af madkasser til børn på Babadut.dk.

Det kan være lidt af en jungle at finde den helt rigtige madkasse til sit barn. Nogle gange må man endda prøve lidt forskellige, for at finde ud af, hvad der passer helt perfekt til madpakken.

Hvorfor ikke starte med en billig madkasse? Start ud med et par billige madkasser, så du hurtigt kan finde ud af, hvilke du også skal købe fremover. Vi har samlet vores madkasser, der er på tilbud, på denne side. 

Du vil også finde Sistema madkasser på tilbud, på denne side. Vi kan varmt anbefale Sistema madkasser til dig. De holder super godt, har en god indretning og er billige.

Billige madkasser til børn

Er der egentlig forskelig på en madkasse til børn og en madkasse til voksne? Ikke altid, men der er dog nogle madkasser, der passer meget bedre til børn end til voksne. 

Tag for eksempel Bento madkasser. Bento madkasser er madkasser med rum, så du let kan dele maden op. Det er både smart fordi appelsiner og rugbrødsmadder ikke bliver blandet sammen, men også fordi det er meget mere overskueligt før børn, når deres madpakke er delt op i flere portioner. 

Vi har altid billige madkasser til børn på Babadut.dk. Både madkasser der er på tilbud, men også dem der ikke er på tilbud. Sistemas madkasser er i super god kvalitet, men koster ikke det vilde. Det er super dejligt, hvis man har flere børn og ønsker mere end én madkasse til hver. 

Det mijøvenlige valg i madkasser

Nu til dags har vi lidt en idé om, at alt plastik er skidt. Men det er meget bedre at bruge en madkasse i plastik end det er at pakke madpakken ind i sølvpapir, plastikposer, folie og lignende. Disse ting bliver jo kun brugt én gang og smidt ud med det samme. En madkasse kan du bruge igen og igen! Madkassen skal blot vaskes op, og så er den klar til brug igen i morgen.

Sistema madkasser er lavet i super god kvalitet, så du kan bruge dem igen og igen. Når du køber en Sistema madkasse, får du altså en billig madkasse, der kan bruges mange gange.

Skal dit barn have en sandwich med i skole eller lidt snacks ved siden af madpakken, kan vi varmt anbefale dig at tjekke Stasher ud.

Stasher laver genanvendelige madposer i silikone. Silikoneposerne kan bruges igen og igen og erstatter faktisk helt plastikposerne, som vi kun bruger én gang og smider ud. De har lavet en madpose, der hedder "Sandwich bag" - der kan faktisk være en almindelig sandwich i posen!
Derudover laver de også en madpose, der er perekt til skåret frugt, nødder eller andre snacks. Den hedder selvfølgelig "Snack bag".

Hvilken madkasse skal jeg vælge?

Der er vildt mange madkasser at vælge imellem, og det kan være lidt uoverskueligt at finde ud af. Som sagt, kan det være en super god idé at starte med en madkasse på tilbud, så du ikke bruger for mange penge på madkasser, der måske ikke er et hit.

Vi har nævt bento madkasserne, som er madkasser med rum. De er super gode til små børn, der skal have overblik over madpakken. Her er især vores Yumbox madkasser et kæmpe stort hit! Der er fine motiver inde i Yumbox madkasserne og rummene har nogle gode størrelser til både snacks og rugbrødsmadder.

Måske du bare leder efter en helt almindelig madkasse uden flere rum? Her har Sistema et par bud, men vi vil gerne anbefale de søde madkasser fra Puckator, der kommer i sæt af 3. Man får 3 forskellige størrelser med et sødt eller sejt motiv på. Efter brug kan de komme inden i hinanden, så de fylder mindre. 

 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service