0 varer i din kurv
Menu

Billige drikkedunke

Her har vi samlet vores udvalg af drikkedunke på tilbud, så du let kan finde en billig drikkedunk til hvert medlem i familien. Der kan hurtigt bruges en del drikkedunke i løbet af en dag, hvis man har skolebørn og børn der går til sport. Så hvorfor ikke spare nogle penge og købe en drikkedunk på tilbud.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Billig drikkedunk

En drikkedunk er et must, når man har børn. De skal have en drikkeflaske med i skole og med til sport - det er vigtigt med nok vand! Er du på udkig efter en billig drikkedunk, er du havnet det helt rigtige sted. Her har vi nemlig samlet vores udvalg af drikkedunke på tilbud og drikkeflasker der generelt har en super god pris.

Det kan være, at i bruger mange drikkedunke i løbet af en dag, og du derfor hurtigt kan købe dig fattig i drikekflasker. Køb derfor en billig drikkedunk, så du kan have flere derhjemme uden det gør for ondt på bankkontoen. 

Sistema drikkedunk på tilbud

Vi er vilde med Sistemas drikkedunke! De kommer i en masse flotte farver, forskellige størrelser og så er de billige! Her kan du altså sagtens finde en god Sistema drikkedunk på tilbud.

Designet på Sistemas drikkedunke er virkelig gennemtænkt. Tag for eksempel den model der hedder Twist N Sip. Her har Sistema designet den således, at man ikke rører ved drikketuden, når man skal åbne for drikkedunken. Man drejer nemlig bare på toppen, så der ikke kommer bakterier på selve tuden. Smart!

Sistema laver også drikkedunke med sugerør. Sugerøret popper først frem, når man klikker på knappen, hvilket også gør drikkedunken mere hygiejnisk. En drikkedunk med sugerør er super smart til sport.

Se alle vores drikkedunke med sugerør her.

Drik mere vand

Generalt drikker vi danskere for lidt vand. Det anbefales at man drikke ca. 2 liter vand om dagen. Dyrker man meget motion og er man generelt meget aktiv, anbefaler man 3-4 liter om dagen, men dog ikke mere. 

Vand er med til at skylle giftstoffer og lignende ud af kroppen. Og så har vi mennesker altså bare brug for vand for at overleve. Sørg derfor for altid at have en drikkedunk i nærheden, så du husker at drikke nok vand. Det samme gælder for dine børn. Giv dem en god drikkeflaske med i skole eller til sport, så de får nok væske. 

En billig drikkedunk får en til at drikke ligeså meget vand, som en det ligger i en højere prisklasse. Så hvorfor ikke spare penge og huske at drikke nok vand? Her finder du i hvert fald en masse fine billige drikkedunke til børn og voksne. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service