0 varer i din kurv
Menu

Hama perler

Hama perler - udviklende leg og hobby

Vi bringer en advarsel! Hama perler er stærkt vanedannende. Med Hama perler starter legen med det samme - helt af sig selv. Entusiasmen og koncentrationen ses i øjnene, når de små fingre aktivt placerer perlerne i motiver, systemer og mønstre. Hama perler lægger op til alsidige og stimulerende legeaktiviteter, som man kan fortsætte med i timevis og vende tilbage til igen og igen.

-19,98 %
-19,99 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Hama perler - strygemotiver

Alle kreationer med Hama perler kan stryges, så de bevares for tid og evighed. Dit favorit perleprojekt kan gradvist bygges ud, og dække en Hama perle-væg med eventyr tema. Drømme universet med drager, prinsesser, slotte og farlige riddere kan suppleres og sætte nye rekorder i omfang. Præcis som du ønsker det.

Hama perler - hygge og kreativitet for alle pengene

Med Hama perler starter kreativiteten - med fuldt blus på fantasien. Hama perler giver alsidige og udfordrende muligheder for at skabe dekorative, idérige og spændende konstruktioner eller præcis de motiver du ønsker. Drager, prinsesser, lyssværd, blomster og geometriske former er bare enkelte eksempler på, hvad der meget hurtigt kommer ud af en times leg med Hama perler. Drenge og piger elsker det - voksne og børn!

Rørperlernes farver og deres uendelige kombinationsmuligheder giver dig leg for alle pengene. Hama perler er uopslidelige og kan anvendes i generationer fra 3 årsalderen og mange mange år efter.

Slip fantasien løs med Hama perler 

Slip fantasien og kreativiteten løs. Hama perler er hjernegymnastik, motorisk træning og sjove aktiviteter - alene, sammen med venner eller med din bedste bedste. 

Du kan skabe figurer ingen har set før - eller hygge dig med de kolossalt mange skabeloner som Hama perle-entusiaster verden over har skabt gennem årene. Du finder et stort udvalg lige her af skønne Perleplader.

Tjek Hama perlers egen hjemmeside, hvor du finder instruktionsvideoer og et hav af inspiration til kreativ hygge. www.hama.dk

Hama perler - uden grænser

Der er ingen grænser for kreativiteten med Hama perler. Armbånd, halskæder, øreringe og små vedhæng. Kreative motiver til højtiderne - snefnug ophængt i vinduerne eller små nissemænd som bordpynt. Tjek vores flotte udvalg af Hama perler, i specifikke farver eller i mixede bøtter. 

Tematiserede motiver med Hama perler

Nu kan du købe tematiserede gaveæsker med Hama perler. Se for eksempel vores flotte og eventyrlige Frozen gaveæske inklusive perlesæt, perleplader og motivark. Er du vild med heste, rumraketter, gravemaskiner eller havfruer, kan du selvfølgelig også finde det i vores udvalg af tematiserede motiver til Hama perler.

Sikkerhed med Hama perler

Hama perlerne er naturligvis CE-mærket, hvilket sikrer produktets kvalitet. Rørperler fra Hama er desuden vurderet og testet, inden de sendes på markedetKontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service