0 varer i din kurv
Menu

Rice

Rice er et mærke, der virkelig forstår, hvad der gør børn glade. Deres farverige og sjove designs er perfekte til at tilføje lidt liv og farve til børneværelset, og samtidig er deres produkter holdbare og af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at de vil holde i mange år fremover. Uanset om du er på udkig efter opbevaringskasser til børn eller melamin kopper med bogstaver, er Rice et mærke, der virkelig lever op til sit rygte for kreativitet, kvalitet og sjov.

-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
-14,99 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

2

Rice - et farverigt univers!

Rice er et dansk mærke, der producerer en bred vifte af farverige og unikke produkter, herunder opbevaringskasser til børn og melamin kopper med bogstaver. Mærket blev grundlagt i 1998 af Charlotte Guéniau og hendes mand Philippe, og siden da er det blevet kendt for sin sjove og farverige tilgang til design.

Rice opbevaringskasser til legetøj

Rices opbevaringskasser til børn er en af deres mest populære produkter. De er perfekte til opbevaring af legetøj, bøger eller andre småting på børneværelset. Kasserne fås i en bred vifte af farver og designs, fra enkle pastelfarver til mere dristige og farverige mønstre med motiver af alt fra blomster til dyreprint. Der er også forskellige størrelser at vælge imellem, så du kan finde den perfekte størrelse til dine behov.

En af de ting, der gør Rice opbevaringskasser til børn særligt populære, er deres holdbarhed og kvalitet. De er fremstillet af robuste materialer, der er belagt med et vandtæt og rengøringsvenligt materiale, der gør det nemt at tørre dem af og holde dem pæne og rene. 

Rice melamin kopper med bogstaver

Melamin børnekopper med bogstaver er en anden populær produkt fra Rice. Disse kopper er perfekte til børn, der lige er begyndt at lære bogstaverne. De er også fantastiske til at lære børn at skrive deres eget navn og andre ord ved at arrangere kopperne i den rigtige rækkefølge. Kopperne fås i en række forskellige farver, og hvert bogstav er trykt i en sjov og farverig skrifttype, der vil tiltrække børns opmærksomhed.

Som med alle Rices produkter er melamin kopperne af høj kvalitet og holdbare. De er lavet af et materiale, der er både let og holdbart, og de kan tåle en hel del slid og slæb uden at gå i stykker. De er også nemme at rengøre i hånden eller opvaskemaskinen.

Rice ved de har et stort ansvar

Rice er ikke kun et dansk designmærke med farverige og sjove produkter - de lægger også stor vægt på at have en socialt ansvarlig produktion. Det betyder, at de arbejder hårdt på at sikre, at deres produkter bliver fremstillet på en måde, der er ansvarlig og bæredygtig både for mennesker og miljø.

Rices sociale ansvarlighed er integreret i hele deres produktion, fra design til fremstilling og distribution. De arbejder tæt sammen med deres producenter i hele verden for at sikre, at de overholder strenge sociale og miljømæssige standarder, herunder arbejdsforhold, sundhed og sikkerhed, miljøbeskyttelse og menneskerettigheder.

En af Rices prioriteter er at sikre, at deres produkter bliver fremstillet under ordentlige arbejdsforhold. De tager ansvar for at besøge og inspicere deres producenter for at sikre, at arbejderne får en fair løn og arbejder under sikre forhold. Rice tager også ansvar for at sikre, at deres producenter overholder internationale standarder for arbejdsforhold, såsom FN's Global Compact og BSCI (Business Social Compliance Initiative).

Derudover tager Rice også ansvar for at minimere deres miljøpåvirkning. De bruger genanvendelige og bæredygtige materialer i deres produkter, såsom genanvendt papir og bambus. De arbejder også på at reducere deres CO2-aftryk ved at optimere deres transport- og logistiksystemer, og de anvender vedvarende energi i deres produktion, når det er muligt.

Rice er også stolte af at støtte lokale initiativer og organisationer, der arbejder for at forbedre samfundet og miljøet. De støtter en række velgørende organisationer, herunder Save the Children og Danish Red Cross, og de deltager også i lokale projekter og events, der støtter lokalsamfundene, hvor de har produktion eller butikker.

Alt i alt er Rices sociale ansvarlighed en vigtig del af deres identitet som mærke. Deres bestræbelser på at have en socialt ansvarlig produktion betyder, at du som kunde kan købe deres farverige og sjove produkter med god samvittighed. Du kan vide, at du støtter et mærke, der ikke kun bekymrer sig om design og kvalitet, men også tager ansvar for mennesker og miljø.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service