0 varer i din kurv
Menu

Tasker og indkøbsnet

Tasker, rygsække og indkøbsnet 
Muleposer, rygsække med navn, stofposer og indkøbsnet. Sportstasker, gymnastikposer og strandtasker med navn. Det er oplagt, at praktisk transport og opbevaring - lige ved hånden - eller over skulderen har mange navne. Valget falder selvfølgelig på den store taske eller den lille stofpose, som passer til dine helt specifikke og konkrete opgaver. Vær opmærksom på at Babadut leverer tryk på de fleste poser, tasker og rygsække. Få dit navn, kælenavn eller mobilnummer trykt direkte på tasken - du bestemmer selv. Smart og praktisk.

-6,98 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -6,98 %
Udsolgt -6,98 %
Udsolgt -6,98 %
Udsolgt -6,98 %
Udsolgt
Udsolgt

2

Den gode børnetaske, indkøbsnettet eller stofposen - en aflastning for familien 

En god børnetaske, rygsæk eller stofpose er en aflastning for både voksne og børn. Hvem kender ikke situationen, hvor hænderne slipper op. Turen ud til bilen kan nemt blive det store cirkusnummer med mange bolde i luften. Både for Superfar og Supermor. 

Ved at uddelegere jobbet med at få alle pakkenellikerne med i tasker, rygsække og sportstasker, får alle familiemedlemmer ansvaret for transporten. Uanset om det er skolebøger, gymnastiktøj eller tegnegrej I skal holde styr på. Børn og voksne vil have en åben chance for at få det hele med - hver gang. Alle bidrager til at nå i hus med bagagen i god behold. Det tager brodden af de tilspidsede travle situationer og alle vokser ved det.

Rygsække og tasker med kælenavn

Dit barns rygsæk kan selvfølgelig også få påtrykt et kælenavn. De søde rygsække har næsten deres eget liv og kan nemt fortjene sit eget navn. Når rygsækken får sin egen tilstedeværelse og får en krammer, er alt godt.
De farverige rygsække til børn har poter og de kan endda række tunge. Rygsækken kan leges med og rumme praktisk opbevaring på samme tid. Du kan også vælge at skrive dit mobilnummer bag på tungen, så rygsækken kan finde hjem igen, hvis den bliver væk.
Husk lige at tage “Buddi” med, når I skal ud at køre - rygsækken med pegebogen, spil og den ekstra sut.

Slidstærke gymnastikposer

Vores gymnastikposer er slidstærke, lette og i en god kraftig kvalitet. De er vandafvisende og gymnastik poserne har selvfølgelig ekstra forstærkning med øskner i hjørner og kraftig bomulds snørelukning.

Bomuldssnoren er bundet med knuder i bunden, så de hurtigt kan reguleres og tilpasses til både børn og voksne. Du kan let bære din taske i bomuldssnoren som rygsæk eller skulderhængt på den sporty måde.



Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service