" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

That's Mine ammepuder

Praktiske og flotte ammepuder fra That's Mine. Bløde og lækre for både forældre og barn. 

-30 %
-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -20 %
Udsolgt -10 %

That’s mine er eventyr skabt i Danmark

That’s mine er økologiske tekstiler og bedårende prints med et eventyrligt touch. Produceret lige her i fantastiske Danmark. 

I 2015 blev Mette Neerup Mariager mor for første gang. Det var hendes ønske, at børneværelset skulle være lige så unikt som hendes lille smukke datter. I et forgæves forsøg på at finde de rette ting til indretningen, besluttede hun sig for at skabe dem selv. 

Mette udtaler; at de smukke artikler fra That’s mine er særligt inspireret af den magi og sorgløshed, som findes i barndommen og i børns finurlige universer. 

Hun er konstant i færd med at omdanne gode ideer til virkelighed og har glædet utallige familier med hendes idé rigdom.

Økologiske rødder i dansk natur

That’s mine skaber baby- og børneartikler, som giver god leg, godt samvær og samtidig letter forældrenes liv. De hylder hverdagen og ser den daglige trummerum som et eventyr.

Design og ideer til That’s mines kreative og kramme-bløde produkter inspireres af børns fantasifulde verden og hvordan de kan indgå ubesværet og naturligt i deres omgivelser.

De fleste af That’s Mines produkter har rødder i den danske natur, anslået af økologiske strenge og bæredygtighed. 

That’s mine er fri fantasi og frie hænder

That’s mine er den perfekte støtte for den nybagte mor. Når det er tid til den behagelige hyggestund, giver That’s mine ammepude den bedste støtte. Hvad enten du ammer eller giver flaske. 

Du kan både sidde og ligge uden at bære vægten i dine arme. Kommer storesøster forbi, kan du let tilpasse din siddestilling, så du kan have en eller begge arme fri til hende også.

Liggestol og skråstol - En udsigt til Verden

Ammepuden kan naturligvis også bruges som liggestol og skråstol til dit barn. Placér for eksempel dit barn direkte i ammepuden, eller med en lille dyne henover. Når dit barn kan holde flasken selv, kan du anvende ammepuden som skråstol. I en vinkel med udsigt over Verden - som en fortræffelig ramme for den gode spiseoplevelse. 

Ammepuden kan også danne base for den gode øjenkontakt, den hyggelige klappesang, en lille smule nakketræning eller måske endda baby fodmassage.

Opnå den bedste øjenkontakt med dit barn

Den rigtige ammepude understøtter den bedste øjenkontakt mellem dig og din lille baby. Når det bliver tid til at bygge hule og rede, er ammepuden en genial opfindelse. Du opnår let den rigtige og afslappede position nær brystet. Den rigtige støtte og den rigtige kropsholdning under amningen. Dit barn ligger trygt med øjenkontakt til dig og du får det ideelle overblik over situationen - uden myoser og ømme arme.

Ammepuder og ammetæpper fra That’s mine

That’s mine har skabt en stor kollektion af luksusartikler. Vi må særligt fremhæve bestselleren - That’s mine ammepuden. Den smarte ammepude kan for eksempel bindes omkring moderen, eller lægges i en halvcirkel omkring mor og barn. 

Den dansk designede ammepude har et betræk i 100% økologisk bomuld. Ammepuden har et særligt fast leje understøttet af Krøyerkugler, der skaber et smart og komfortabelt leje for din baby. Både for din ryg og for dit barns komfort.

That’s mines sortiment er gennemtænkt og produceret i respekt for naturen - også for de kommende generationer.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service