" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 14/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

That's Mine

That's Mine er et anderkendt mærke, der er kendt for at lave bløde og lækre produkter til mørdre og barn. Brandet blev startet i 2015 af Mette Neerup Mariager. Alle produkter fra That's Mine er designet i Danmark, og kvaliteten bliver altid vægtet højt sammen med design. 
De fine produkter er lavet i søde designs, i skønne nordiske naturfarver, som passer flot ind i de fleste hjem i Danmark. Thats Mine laver unikke produkter. Tag deres ammepude - den kan bindes om kroppen, og så er der plads til tvillinger. Brug også ammepuden som liggestol for baby. 
Måske du kender That's Mine's ammepuder og Comfy Me, fra DR1's program Løvens Hule. Her præsenterede grundlæggeren, Mette, produkterne for løverne, og endte med en flot investering. 

 

-30 %
-25 %
Udsolgt
Udsolgt -15 %

3

Fantasien lever med That’s mine

De fantastiske babyartikler og smarte designløsninger fra That’s mine er bogstaveligt talt eventyrlige. Deres motto er “Tales designed in Denmark” og ambitionen har siden 2015 været, at skabe en tryg og funktionel hverdag for de små børnefamilier. 

Virksomheden har derfor ladet sig inspirere af det eventyrlige. Ved en ekstraordinær indsats, kreative tanker og et drys af magi, har grundlæggeren af firmaet “That’s mine” skabt bemærkelsesværdige kvalitetsprodukter af en helt anden verden - til hele verden.

That’s mine er bløde og lækre babyartikler

“Where Fantasy lives”. Sådan siger Mette Neerup Mariager, grundlæggeren af That’s mine. I idylliske Herlufmagle på Sydsjælland ligger firmaet bag That’s mines flotte og kvalitetsbevidste sortiment - midt i den smukke danske natur. 

Mette udtaler, at de er særligt inspireret af den magi og sorgløshed, som findes i barndommen og i børns finurlige universer. Hun er konstant i færd med at omdanne gode ideer til virkelighed og har glædet utallige familier med hendes idé rigdom.

Alle produkter fra That’s mine indkapsler ønsket om at inspirere både børn og voksne til at dyrke det eventyrlige. Deres mål er at skabe legetøj, som giver børn lyst til at lege længere - et mål man må sige, at de er lykkedes med. 

Ammepuder fra That’s mine

That’s mine har skabt en stor kollektion af luksusartikler. Silikone kopper og -hagesmækker, babypuder, suttesnore og mange flere kreative produkter. Vi må særligt fremhæve bestselleren - That’s mine ammepuden. Den smarte ammepude kan for eksempel bindes omkring moderen, eller lægges i en halvcirkel omkring mor og barn. 

Den dansk designede ammepude har et betræk i 100% økologisk bomuld. Ammepuden har et særligt fast leje understøttet af Krøyerkugler, der skaber et smart og komfortabelt leje for din baby. Både for din ryg og for dit barns komfort.

Økologiske rødder i dansk natur

That’s mine skaber baby- og børneartikler, som giver god leg, godt samvær og samtidig letter forældrenes liv. De hylder hverdagen og ser den daglige trummerum som et eventyr.

Design og ideer til That’s mines kreative og kramme-bløde produkter inspireres af børns fantasifulde verden og hvordan de kan indgå ubesværet og naturligt i deres omgivelser.

Børn er intuitive og søger mod naturen. Intet er bedre end en skovbund, en strandkant eller en kæmpe sandkasse. De fleste af That’s mines produkter har rødder i den danske natur, anslået af økologiske strenge og bæredygtighed. 

That’s mines sortiment er gennemtænkt og produceret i respekt for naturen - også for de kommende generationer.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service