0 varer i din kurv
Menu

Accessories

Velkommen til vores kategori “Accessories”, der handler om det personlige udtryk for mor og barn - til hverdag og til fest. Kort sagt, alt det I får brug for når I skal klæde jer pænt på. Fra den hurtige og enkle opsætning af håret i hverdagen, til den mere klassiske eller kreative påklædning til fest og særlige sammenkomster.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

4

Nu skal vi pynte os

Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter inden for kategorien “Accessories”.

Vores sortiment er komponeret med inspiration fra helt almindelige familiers praktiske erfaringer med søde accessories. Praktiske og enkle eller veldesignede og velgennemtænkte accessories. Se bare vores flotte udvalg af armbånd, halskæder, hårelastikker, hårsløjfer, spænder og hårbøjler. Det skal være praktisk, være lige ved hånden, det skal bare virke - og så må det gerne være lidt lækkert også.

Babadut ligger inde med de mest optimale løsninger, når det gælder Accessories. Se blandt andet vores smarte bide halskæder fra Lollipos and More. De smukke halssmykker er designet til, at den lille kan trække og bide i smykkerne. Lad bare baby sutte og bide i dine silikone halssmykker fra Lollipops and More. De er designet til det.

Alle mødre skal selvfølgelig have muligheden for at klæde sig unikt og lækkert, også selvom sikkerheden for den lille kommer i første række. Se vores flotte udvalg af Lollipops and More bidesmykker eller silikonesmykker med indbygget sikkerhed til de helt små. 

Som du kan se, spænder Babaduts sortiment bredt - vi leverer det nyeste der rører sig. Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store kvalitative udvalg og i den hurtige levering.  

 



Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service