0 varer i din kurv
Menu

Drikkedunk med sugerør

En drikkedunk med sugerør er genial til sport, da den er hurtig at drikke af. Den er også god til dig, der ønsker at få nok vand i løbet af en dag. Sistema har nemlig lavet en stor drikkedunk med sugerør, så du nemt kan huske at drikke nok vand i hverdagen og til sport. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

2

Drikkedunk med sugerør

En drikkedunk med sugerør er et must til dig der er på farten. Du får hurtigt drukket noget vand, når du bruger en vandflaske med sugerør. 

Her på Babadut.dk har vi et stort udvalg af drikkedunke med sugerør. Vi ved nemlig at de er super populære både hos børn og voksne. Dit barn kan sagtens få en drikkedunk med sugerør med i skolen - den er nemlig ligeså nem at drikke af, som en almindelig drikkedunk. 

Til sport er en vandflaske med sugerør også super smart. Hvis du løber, eller bevæger dig hurtigt, er det bare nemmere at drikke fra et sugerør. Se bare på en sport som boksning. Her ser man altid boksere drikke fra en drikkedunk med sugerør, når de hurtigt skal have noget væske indenbords. 

Ved løb er det bare nemmere at drikke fra et sugerør end en almindelig drikkedunk, hvor man skal løbe og løfte hovedet for at drikke - det kan godt få en ud af den gode løberytme. 

Sistema drikkedunk med sugerør

Sistema er kendte for at lave super gode og holdbare drikkedunke til børn og voksne. Og selvfølgelig har Sistema også lavet drikkedunke med sugerør. 

Hvis du er på udkig efter en Sistema drikkedunk med sugerør er du havnet det helt rigtige sted. Vi har nemlig alle størrelser, farver og modeller af deres vandflasker med sugerør. Du klikker blot på knappen og låget åbner og frem popper et blødt sugerør i silikone. 

Sistemas drikkedunke med sugerør tåler opvaskemaskine, så du ikke skal være bange for ulækre sugerør efter et par ganges brug. Hvis ikke du har en opvaskemaskine, kan du let "hive" sugerøret ud af drikkeflasken og bruge en "piberenser" til at rense sugerøret grundigt med. 

Tritan drikkedunke er super holdbare, tager ikke lugt fra væske og så er de nærmest glasklare i materialet - super flotte! 

Se alle Sistema drikkedunke her.

Stor drikkedunk med sugerør

Vil du være sikker på at få nok vand i løbet af dagen, kan det være en god idé med en stor drikkedunk med sugerør. Sistema laver en stor drikkedunk med sugerør, hvor der kan være hele 800 ml. i. I en helt normal drikkeflaske fra supermarkedet, er der kun 500 ml. vand i - du får altså plads til mere vand i din drikkedunk.

En stor drikkedunk med sugerør er til dig, der ønsker at drikke mere vand i hverdagen eller til sport. Vi skal gerne drikke ca. 2 liter væske om dagen og gerne endnu mere, hvis vi dyrker sport og er meget aktive. En stor drikkedunk med sugerør, kan altså hjælpe dig med at få drukket nok vand i løbet af dagen. 

Når du er til sport, kan det være ret irriterende at skulle ud og fylde vand i din vandflaske flere gange. Med en stor drikkedunk bliver du ikke forstyrret i løbet af din træning - du har nok vand ved hånden under hele træningen. 

Hvis du ønsker at få drukket de anbefalede 2 liter vand om dagen, kan du lave et lille væddemål med dig selv. Du skal drikke 3 af Sistemas 800 ml. drikkedunk om dagen - så har du fået al den væske du skal have. En nem måde at huske at få nok vand på. For at gøre det nemmere, kan du sørge for hele tiden at have din drikkedunk med sugerør i nærheden af dig. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service