0 varer i din kurv
Menu

Gipscovers til brækket arm og ben

 

Brækket arm eller ben - en hyppig skade

De fleste aktive børn får mange fysiske knubs på deres vej - desværre også brækkede knogler når det er værst. Når de udforsker verden, leger de højt og lavt - i susende fart eller ofte helt på hovedet.

Hvis de er meget uheldige, kan de risikere at brække armen eller benet. Der behandles ca. 100.000 knoglebrud om året i Danmark - det vil sige næsten 275 knoglebrud om dagen! Statistikkerne viser, at brud på knogler og led er en af de hyppigste årsager til at børnefamilier tager til lægen. 

Når skaden er sket 

Når skaden er sket, er det vigtigt at kende så mange detaljer som muligt om uheldet. Oplysningerne er med til at hjælpe lægen med at bedømme hvor omfattende skaden kan være. 

Af og til, skal der ikke ret meget til for at uheldet er ude. Fald, vred eller slag er ofte årsagen til at benet eller armen brækker. Den korte overlevering af hvad der skete, giver en god indikator til lægen for, hvor omfattende skaden kan være. 

Normalt skal der en betydelig kraft til at brække en knogle. Men hvis man er rigtig uheldig, kan selv et fald fra en relativt lille højde være årsagen til at armen eller benet brækker.

Når guldklumpen går med gips

Statistikken er som nævnt hård ved de hurtige, aktive og dem med krudt i måsen. Det gør ikke hverdagen nemmere, hvis den lille guldklumps arm eller ben skal sikres med gips. Gips må jo som bekendt ikke blive våd. Men hvad gør man så, når man skal i bad, eller gerne vil ud at bade? Skal verden stå stille af den grund? Overhovedet ikke! 

Vendex gipscover har fundet en smart og nem løsning. Når den lille skal i bad eller i svømmehallen, trækkes gips coveret ud over gipsen. Det smarte Vendex gipscover er fremstillet af naturgummi - kan strække sig 700% og er 100% vandtæt. Det vil sige, at du ikke er forhindret i at gå i svømmehallen, i karbad eller en smuttur under bruseren.

Når du er færdig med badet, skylles coveret i lunkent vand og kan tørre tumbles.

Få altid skaden bedømt ved en læge

Det er vigtigt, og mest sikkert, at tage til lægen, for at få en professionel og faglig vurdering af skadens omfang. Er du i tvivl, så vælg altid at tage afsted alligevel. Skader påført en knogle kan give varige mén, hvis de ikke får den rette behandling på det rette tidspunkt.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service