0 varer i din kurv
Menu

Sistema køletasker

Sørg for at holde din madpakke i den helt rette temperatur med en Sistema køletaske. De findes i flere forskellige farver, så du kan matche med farven på skoletasken eller bare finde din yndlingsfarve. 

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Sistema køletasker til madpakken

Køletaskerne fra Sistema kan både holde din madpakke kold og faktisk også varm, da tasken både fungerer som en køletaske og en termotaske. 

Som køletaske er Sistemas Lunch Cooler Bags hele geniale til at holde madpakken kold fra A-B. Måske skal madpakken med i skole, på tur eller med på arbejde. Så er det altså rarest, hvis ens kolde madpakke forbliver kold så længe som muligt. Her hjælper en Sistema køletaske. Du kan tilføje et af vores køleelementer for at holde maden frisk endnu længere.

Som termotaske er den også ret smart. Det kan være du har et par lune hjemmelavede boller, der skal med over til nogen bekendte. Nu kan du holde på noget af den lækre nybagte varme. 

En køletaske med smarte detaljer

Sistemas køletasker har en masse smarte og praktiske detaljer. Mega Fold Up Cooler Bag'en fra Sistema er med følgende gode detaljer:

  • - Bærehank
  • - Lille lomme med lynlås. Denne lomme er god til nøgler, serviet eller lignende
  • - En netlomme foran
  • - Føles nemt sammen og lukkes med velcro for, at den fylder mindst muligt i skabe og skuffer efter brug
  • - Isoleret med et materiale, der må komme i kontakt med mad. Så du kan roligt have frugt og andet liggende løst i tasken

En rummelig køletaske fra Sistema

Sistemas køletasker har plads til mere mad end man skulle tro. Faktisk kan der sagtens være en madkasse i termotasken. F.eks. kan Sistemas bento madkasser være deri og også mange af vores andre madkasser

Vælger du en lille Bento Cube fra Sistema, kan der faktisk også være en af Sistemas drikkedunke i køletasken. Drikkedunken kan du evt. have fyldt med lidt vand og puttet i fryseren, så drikkedunken fungerer som en køleelement og samtidig er der kold vand hele dagen.

Sistema Lunch Bag To Go

En anden lækker model fra Sistema, er Lunch Bag To Go. Også denne køletaske er med en hank, så den er let at bære. Denne model er også meget rummelig. Den er mere aflang og har faktisk plads til en af Sistemas helt store Bento Cubes. Efter brug kan den også foldes sammen, så den fylder mindst muligt i skabe eller skuffer.

Sistema køletasker i flotte farver

Sistema udvikler hele tiden på deres designs. Når først de får lavet et godt og praktisk produkt i god kvalitet, handler det mere om udseende. Her skifter Sistema farver på deres produkter engang imellem. Det sker ikke så ofte, men når det sker er de virkelig med på hvad der er trendy. 

Lige nu kommer Sistemas køletasker i nogle super flotte farver. Farverne passer godt til voksne, men går også super fint til børn, da de er friske i farverne. Se bare den flotte Misty Puprle, som er en flot støvet lilla farve. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service