" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 14/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Hårpynt til børn

Det fineste hårpynt til dit barn og måske noget til dig selv. Vi har alt fra elastikker til hårbøjler, så dit og dit barns hår rigtig kan blive pyntet til hverdag og fest. Kendte brands som By Stær og Mimi and Lula

-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10,02 %
-10,02 %
-10,02 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -10,02 %

4

Hårpynt til børn i alle aldre

Leder du efter fint hårpynt til dit barn? Her har vi samlet alle elastikker, hårbøjler, hårspænder og mere, der kan være med til at gøre hverdagen mere fin eller sætte prikken over i'et på festtøjet. 

Til hverdag kan hårspænder eller hårbøjler være med til at holde håret på plads og væk fra øjnene. Det er nemlig noget der kan irritere de fleste børn. Klips hurtigt et spænde i hver side af pandehåret og nu er der både styr på håret og det kommer til at se lidt mere fint ud. 

Hårpynt til konfirmation

Vi har også nogle gode valgmuligheder til, når dit barn skal konfirmeres. Her kan vi klart anbefale en fin hårbøjle, hårspænder eller de usynlige elastikker fra By Stær. 

Konfirmationen er en dag der vil blive husket og så bliver der jo også taget en masse flotte billeder af konfirmanten, og især i den alder er det altså ret vigtigt, at både hår og tøj sidder lige som det skal. Der skal jo helst ikke være nogle pinlige billeder efterfølgende. 

Hårpynt i forskellige former og farver

På Babadut har vi en masse forskelligt hårpynt til børn og voksne. Vi har foreksempel klassiske hårspænder til børn, der er nemme at sætte i håret til hverdag og fest. Hårclips kan også være en fin måde at pynte håret med og samtidig holde styr på det. 

Hårbøjlen er nok den nemmeste og hurtigste måde at holde styr på håret. Den skal blot placeres på hoved og vupti, nu er håret pludseligt lidt mere spændende. 

De flotte hårelastikker fra By Stær har længe været et hit. De er super flotte med deres forskellige farver, og så river de ikke i håret, som de klassiske sorte elastikker godt kan gøre. 

En scrunchie kan også være en sjov måde at pifte håret op på. Du ser nemlig en scrunchie meget mere end et almindeligt hårelastik. Vælg derfor en scrunchie, der matcher dit eller dit barns outfit. 

Mimi og Lula er kendte for at lave flot glitter hårpynt til børn, sløjfespænder og fine hårclips. Mimi og Lula er altid et hit hos de pynteglade børn. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service