0 varer i din kurv
Menu

Løbehjul

Skønne løbehjul til børn! Lad børnene suse afsted i den friske luft og se dem more sig. Et løbehjul er et sikkert hit som fødselsdagsgave eller julegave. 

-20 %
-20 %
Udsolgt -20 %
Udsolgt -20 %
Udsolgt -20 %
Udsolgt -20 %

Løbehjul til børn

Løbehjul til børn er dimensioneret, så de er lettere at styre for de små begyndere. Inden de skal til at lave stunts og tricks, skal de lige have styr på de basale færdigheder. Det får de let med Babaduts udvalg af smarte og seje løbehjul - specielt designede til børn. Løbehjul til børn er en oplagt gaveidé. Til de store og til de yngre børn.

Et løbehjul i den rette størrelse, med den rette højde på styret, er med til at give nybegynderne den bedste start på en fantastisk sund, kreativ og udfordrende leg. 

Løbehjul til hele sæsonen

Lige så snart regnen stopper, fyldes gader, legepladser og ramper med børn i alle aldre, som laver tricks og stunts på løbehjul. De smarte løbehjul fra Babadut er robuste og kan klare den hårde medtur, som løbehjul skal kunne holde til. 

Løbehjulet er sundt på flere måder. Der er de sociale elementer i, at børn i alle aldre stimler sammen og øver sig i fællesskaber. Dit barn får også et sundt bevægelsesmønster fordi løbehjulene blandt andet stimulerer konditionen, koordinationsevnen, sanserne for rum, retning og balance - og meget mere. Gode egenskaber, som man skal bruge resten af livet. 

Børnesikre løbehjul

Sikkerheden skal naturligvis være helt i top. Du kan derfor bemærke, at vores løbehjul har anti slip overflade på fodpladen. Fodbremsen er både en sikkerhed, og giver de dygtigste mulighed for at lave avancerede tricks på rampen eller forhindringsbanen. 

Det foldbare løbehjul kan medbringes alle steder. Under armen, bag på cyklen og selvfølgelig udfoldet som transportmiddel fra punkt A til B.

Løbehjul til de helt små

Vores løbehjul med tre hjul er specielt tilpasset de helt små. Det er lettere at holde balancen, i mens man øver sig på at kontrollere styret og forhindringerne. På den måde kan man få en god start og stadig være med på legepladsen med de store søskende og legekammerater. Bemærk at de tre hjulede løbehjul ikke er forldbare.

Løbehjul med tematiseret udsmykning

Du kan vælge løbehjul med tematiseret udsmykning. Vælg mellem Frost, Gurli Gris og Disney prinsesser til de helt små stunt eksperter. Vi garanterer, at smilet kommer frem, når de små ruller på de søde og seje løbehjul!

Til de lidt ældre børn har vi de foldbare stunt løbehjul og med blandt andet Frost og Spiderman tema som udsmykning. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service