0 varer i din kurv
Menu

Mumi produkter

Mumitrolden og venner
Her kan du kaste dig hovedkulds ud i Mumitroldens forunderlige verden. Mumitrolden og alle hans finurlige venner har glædet børn og barnlige sjæle siden Tove Jansson udkom med de første bøger i 1945. Siden da er succesen vokset og vokset. Hun har modtaget en række priser for bøgerne. I dag er Mumitroldene oversat til 40 sprog og hendes værk er blevet en klassiker. 

-15 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

3

Mumitroldenes historie

Mumi figurernes univers er skabt af Tove Jansson. Den finske malerinde og forfatter blev internationalt anerkendt for illustrationerne, og for at have skabt en fortælling med unikke kunstneriske og litterære dimensioner.

Mumierne er små snehvide fantasi væsener. De mystiske, naive og elskelige trolde væsner med bløde flodhesteagtige ansigter, har store rare øjne og små runde maver. Deres familie og mange venner er blandt andre Lille My, Sniff, Mumrikken og Snorkfrøkenen.

Bøgerne er rettet mod en ung læserskare og præsenterer dig for en troldefamilie og deres venner af ikke-menneskelig karakter. Deres afsondrede liv i mini universer oplever de katastrofer, oversvømmelser, storme og kometer. 

Mumitroldens univers bygger på gode værdier

De mange rejser og udfordringer som Mumitroldene kommer ud for i eventyrene ender altid godt og trygt. Men forviklingerne er mange - og kun ved fælles hjælp kommer vennerne i mål. 

Familien og historierne vender heldigvis altid tilbage til en rolig og tryg hverdag. Hvert eventyr underbygger vigtigheden af gode familieværdier, opfindsomhed, beslutsomhed, venlighed, selvtillid, uafhængighed og venskab. 

Mumitroldene merchandise

Vi forhandler en stor vifte af forskelligt mumitrolden merchandise. Hvis ikke du allerede er Mumitrolden fan - så bliver du det for ekesempel med Rätt Start. Den svenske producent af  børne- og babyprodukter. Deres enorme produktion af børneartikler er blandt andet præget af Mumitroldenes univers.

Vi deler Rätt Starts forkærlighed for de søde og ikoniske Mumitrolde. Rätt Start fik idéen til at illustrere deres produkter med sjove iøjnefaldende situationer fra Mumis verden. Du kan for eksempel finde drikkekrus, hagesmække, spisestel, sutter og sutteklude med spændende illustrationer fra Mumitroldenes eventyr.  

Også Muurla laver fine Mumi produkter. De laver foreksempel fine mumikrus, tallerkner, opbevaring og meget mere med de søde Mumitrolde. 

Tag på eventyr med Mumitroldene

De mange illustrationer understøtter den gode samtale. Når I spiser, kan man altid finde en Mumitrold på hagesmækken, skeen eller på tallerkenen. Gradvist som grøden bliver spist, dukker Mumi op og samtalen eller den gode historie kan begynde.

Uanset hvor de små møder Mumitrolden med venner, starter samtalen med et smil. De helt små elsker at pege på Mumi imens de voksne fortæller historier ud fra fri fantasi. 

Når de små bliver ældre, vil rollerne nemt være byttet rundt. Så det nu er de små der fortæller efter bedste evne - Vær forberedt på, at med Mumi får fantasien frit løb.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service