0 varer i din kurv
Menu

Ofte stillede spørgsmål omkring LadyCup

Køb din ladycup her

Ofte stillede spørgsmål – ellers skriv til os !!

 1)  Anvender LadyCup certificeret materiale? LadyCup er udelukkende fremstillet af medicinsk silikone fra et verdensførende tysk selskab indenfor medicinsk silikone løsninger, der har over 15900 ansatte. LadyCup er den eneste moderne menstruationskop i farvet og klar silikone, som er tildelt “Certificate of Compliance with USP Biological Tests, Classification VI“(Bioservice – Scientific Laboratories) og som den eneste menstruationskop certificeret iht. ISO 10993 og kvalitetsstandarderne ISO 14001 og ISO 9001.  Dette betyder på dansk, at ladyCup er godkendt og certificeret til at være i tæt kontakt med den menneskelige organisme og blod. LadyCup er fremstillet af samme silikone, som bruges til f.eks. kunstige proteser, ortoser og sår bandager.

LadyCup er testet og anbefalet af offentlige nationale sundhedsinstitutter. Se evt. mere påladycup.eu

2)  Hvad er forskellen på LadyCup og andre menstruationskopper? LadyCup har et anderledes og mere hygiejnisk design, med en glat og blød overflade. Der er ingen symboler, kanter, indskrifter eller mærker på hverken inder eller yderside, som det ses på ældre menstruationskopper. Den glatte overfalde er mere hygiejnisk og forhindrer ophobning af bakterier og letter rengøringen og vedligeholdelsen af din LadyCup.

Form og overflade er udformet så det letter indførelse og udtagning. Tykkelsen er tilpasset til maksimal fleksibilitet og sikre derfor lettere indføring og udtagning. Lavtryksåbninger er designet således, at de er lette at rengøre.

Str. Lille er for piger/kvinder op til 25 år, eller som ikke har født et barn. Den er tilpasset således at den giver en neutral følelse at anvende.

Str. Stor er for piger/kvinder ældre end 25 år, eller som har født et barn. Den er tilpasset således, at den passer de fleste kvinder og giver en neutral følelse at anvende.

3)  Hvor ofte skal jeg tømme og rengøre min LadyCup?
Din LadyCup må max sidde i skeden i 12 timer ad gangen. Hvor ofte du skal tømme den afhænger af hvor meget du bløder. Du vil typisk skulle tømme den 2-4 gange i døgnet.

Når du tømmer din LadyCup skyller du først med rindende vand og vasker den efterfølgende med Ladygel eller andet sæbe. Skyl grundigt med rindende vand så der ikke sidder sæberester tilbage. Du kan herefter igen indsætte din LadyCup i skeden. Har du ikke adgang til vand kan du rengøre den med f.eks. vådservietter.

Det anbefales at du steriliserer eller skolder din LadyCup efter endt menstruation inden du opbevarer den til næste gang.

4)  Kan jeg bruge en LadyCup hvis jeg har spiral?
Mange anvender LadyCup sammen med spiral, og vi er ikke bekendt med at det skulle skabe problemer. Er du i tvivl kan du evt. kontakte din læge. 

5)  Hvordan med sex når jeg bruger min LadyCup?
Du kan ikke have samleje når du bruger din LadyCup, men oralsex mm kan sagtens lade sig gøre.

6)  Hvad er holdbarheden på min LadyCup?
Produktets levetid er op til 10-15 år, hvis produktet er anvendt og opbevaret korrekt.

7)  Bliver min varer sendt diskret?
Pakken vi sender er helt diskret.  Dine varer vil være indpakket i en uigennemsigtig kuvert eller pakke.

8)  LadyCup størrelser
Str. Lille har en diameter på 40 mm. Længden er 46 mm. Længden af stænglen er 19 mm. Volumen er 21,2 ml.

Str. Stor har en diameter på 46 mm. Længden er 53mm. Længden af stænglen er 12 mm. Volumen er 34,3 ml.

Det er muligt at afkorte stænglen til den længde du finder mest egnet. Dette gøres let med en saks eller skarp kniv. Stænglen kan evt. fjernes helt, men pas på ikke at beskadige bunden af din LadyCup.
Vent med at afkorte stænglen til du har prøvet den nogle gange. Du kan evt prøve at " vende vrangen ud af den" og herved afprøve, om det er en fordel for dig at stænglen er væk.  

9)  Kan jeg bruge LadyCup allerede ved min allerførste menstruation?
Ja, du kan sagtens anvende LadyCup allerede ved første menstruation.

10)  Hvordan med kraftig menstruation og LadyCup ?
Har du kraftig menstruation kan du have behov for at tømme din LadyCup oftere end angivet. Du kan evt. anvende et bind som sikkerhed de første gange indtil du ved hvor ofte du har behov for at tømme din LadyCup.

11)  Hvad med TSS (toxic Shock Syndrome) ?
Der er ingen kendte sager om at TSS skulle være forårsaget pga. brug af menstruations kop.

12)  Kan jeg dyrke sport med  LadyCup ?
LadyCup er specielt velegnet til alle aktive kvinder. Du vil sætte pris på dets brug under enhver sportsaktivitet.

13)  Rejser og LadyCup.
LadyCup er ideel at bruge under rejser, da den ikke skal tømmes så ofte. Den er desuden fantastisk når du tager på stranden, da man ikke kan se den under sin bikini eller andet badetøj.

14)  Er det en god ide at anvende sterilisations tabletter?
Sterilisationstabletterne kan sterilisere din LadyCup på 15 min. Det er en let metode, og det kræver ikke adgang til komfur mm. Milton er blevet anvendt på hospitaler i mere end 30 år og dets antibakterielle virkning mod alle bakterier er klinisk dokumenteret. Tabletterne er mere effektive end kogning.

15)  Hvordan passer jeg ordentlig på min LadyCup?
Opbevar ALTID din LadyCup i den medfølgende stofpose. Du må ikke opbevare din LadyCup i lufttætte pakker.  Opbevarer du din LadyCup et sted uden UV-stråling bevares farven. Ændringer i farven har ingen indvirkning på din LadyCups anvendelse.

16) Hvad med Allergi ?
Der er ikke kendskab til at menstruations kopper kan forårsage allergi. LadyCup er velegnet til kvinder der har allergi over for latex.

17)  Hvad med følsomme slimhinder og LadyCup.
LadyCup er velegnet til kvinder med følsomme slimhinder, da LadyCup ikke ændrer på den  naturlige balance i skeden. Skulle du observere eventuelle ændringer ved brug, bør du fjerne din LadyCup og kontakte læge.

18)  Brug af glidecreme for lettere indføring af din LadyCup.
Er der problemer med indføring kan du anvende en vandbaseret glidecreme. Du må udelukkende kun anvende en vandbaseret glidecreme på din LadyCup, da andre produkter kan ødelægge silikone produktet.

19)  Problemer med indsætning/ udtagning.
Det anbefales at du øver dig indføring/udtagning af din LadyCup i perioden hvor du ikke har menstruation.

For at lette indføring i skeden fugtes med vand eller smøres med glidecreme. Indtag en stilling hvor du er afslappet f.eks. siddende, hug, knælende. Det er vigtigt at du slapper helt af i skedens muskler inden du indfører din LadyCup.

Når du skal udtage din LadyCup indtager du en stilling hvor du er afslappet f.eks. siddende, hug, knælende. Det er vigtigt at du slapper af i dine skedemusker, da det ellers besværliggør udtagningen. Du kan evt. gøre brug af dine muskler og presse let nedad. Tag fat omkring din LadyCup og træk den forsigtigt ud.

20)  Min LadyCup lækker?
Kontroller om du har indsat din LadyCup korrekt. Det er vigtigt at den er foldet helt ud da den ellers lækker. Dette kan kontrolleres ved hjælp af en finger langs dens overflade. Er den ikke foldet helt ud så udtag og indsæt igen.

 

-39,99 %
-50 %
-39,99 %
-39,99 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -20 %

« 1 ...

Ladycup er skånsom imod dit underliv og vil hver måned spare dig mange penge. Slip for bind og tamponer. Det naturlige valg.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service