OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu
-10 %

That's Mine ammepude - Golden Mist

595,00 DKK 535,50 DKK

Økologisk bomuld

  • På lager
  • Leveringstid: Afsendes samme dag ved bestilling inden kl 14.00 på hverdage (kun DK)

SKU: Golden mist

That's Mine Ammepude

Ammepude fra That's Mine i farven Golden Mist. Den flotte ammepude er ikke kun flot, men også super praktisk. Den gør det behagegligt for både mor og baby at amme. Den lille vil ligge behageligt og mor kan binde ammepuden om kroppen. Ammepuden er også helt perfekt til forældre med tvillinger, da der er plads til begge børn. 

 

På hver ende af ammepuden er der et lille blødt blad, som kan bruges som en nusseklud, hvilket gør det ekstra behageligt for baby at blive ammet eller få flakse. Puden kan også bruges som rygstøtte for mor eller liggestol for baby. 

 

Materialet er noget af det blødeste og er simpelthen så behageligt at røre ved. Betrækket er i 100% økologisk bomuld, og fyldet er Krøyerkugler. 

 

Ammepuden måler 77 x 72 cm. Betrækket kan vaskes på 40 grader. Tåler ikke at blive strøget. Kan tørretumbles ved svag varme.

OBS: Hiv ikke i bladene, når du binder den om kroppen. Bladene er sat på som en fin detalje, baby kan nusse om. De holder ikke til at blive hevet i.

 

Se mere fra That's Mine her. 

 

Populært lige nu

Populært i Spisetid

Populært i Ammepuder

Populært i Til forældre

Populært i Amning

Populært i Udsalg

Populært i Tilbud