0 varer i din kurv
Menu

Eget billede på kageprint

Med et kageprint med eget billede, kan du og din familie få lige den kage i ønsker jer! I kan nemlig helt selv bestemme, hvilket billede der skal på sukkerprintet. Har i et billede fra en familieferie, et skønt skolefoto eller er den lille helt vild med en bestemt popstjerne? Send os blot billedet på mail efter du har bestilt (skriv ordrenummeret i emnelinjen), og vi laver et spiseligt print til din kage.

Kageprint med eget billede

Vælg et kageprint med dit eget billede. Nu kan du og din familie få lige den kage I ønsker jer! - Et sikkert hit, hver gang! 

Du kan vælge imellem et A4 kageprint eller et rundt kageprint. Det runde sukkerprint er perfekt, hvis du skal lave en lagkage. Det firkantede kageprint er perfekt, hvis du skal lave f.eks. en bradepandekage eller lign. 

Derudover kan du også få muffinsprint. Enten i 4 cm eller 5 cm - så har du til de hjemmelavede muffins eller til at pynte en stor kage på siderne. 

Sukkerprintet er super nemt at arbejde med. Det skal blot ovenpå flødeskum, eller glasur der har sat sig en smule. Læg printet på ca. 20 min. før servering, så det kan suge lidt fugt til sig.

Vores kageprint bliver trykt på sukkerpapir med spiseligt blæk, så du roligt kan spise det. Selve papiret minder lidt om et tyndt lag fondant, og har en smag af vanilie. 

Både sukkerpapir og blæk er vegansk.

Foto kageprint

Gruppebilleder, portrætbilleder og egne fotografier som kageprint. Nu kan du gengive dine indsendte fotos fra mærkedage og gode oplevelser direkte på dit sønderjyske kagebord. Det bliver ikke bedre - når Bedste præsenteres på den hjemmebagte lagkage. Eller når Fido har fødselsdag og alle dine cupcakes gengiver verdens sødeste vovse.

Sukkerbilleder til alle anledninger

Der er virkelig gang i vores kageprint. Vi har stor succes med vores flotte portræt sukkerbilleder. Bestil et kageprint med eget foto, hvis du søger at lave kreativ nyskabende kagekunst med et tvist af familiær hygge - til hverdag og fest. 

Sæt den rette stemning til din fest, fødselsdagsfest, eller Gys og Gru fest med flotte sukker kageprint fra Babadut. 

Et kageprint er altid et sikkert hit til fødselsdagen for familie, venner eller klassekammaraterne. Du kan få printet lige det billede du eller dit barn ønsker sig! Dit barn vil med sikkerhed elske sin kage og gæsterne glemmer ikke jeres helt unikke kage.

Kager med dit portræt eller yndlings idol

Pludselig giver det mening at sige ”Du er lige til at spise”. Et sjovt påfund, som leger med ren kannibalisme - På den gode måde selvfølgelig! Kageprint med dit portræt eller et billede af en favorit fætter kan nu sættes på dine kager, lagkager og bradepandekager. Vi garanterer at det bliver et sjovt gimmick. Dine kreative påfund vil blive husket.

Anvend et sukkerprint med eget billede - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores kageprints - også med portræt kage prints. Når du skal planlægge din fest eller særlige begivenhed, kan du udsmykke dine kager med seje portræt sukkerbilleder. Vores kageprint leveres i et rundt og et firkantet format i A4-størrelse. Vores kageprint med eget foto er velegnede til både lagkager og bradepandekager.

Du kan også få printet dit eget billede som muffinsprint. Så skal du blot klippe dem ud og lægge dem på dine muffins. Helt genialt, hvis der skal deles muffins ud i skolen, når dit barn har fødselsdag.

Læg kageprintene direkte på dine færdigbagte kager. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger kageprintene på.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service