0 varer i din kurv
Menu

Sutteflasker

Forkæl dit barn med en sutteflaske i højeste kvalitet
Når du skal tage det sikre og sunde valg for dine børn, er kvalitets sutteflasker fra Babadut.dk det helt rigtige valg - Det gode valg for både mor og barn.
Vores gribefaste og drypfrie sutteflasker fås i et imponerende udvalg. Sutteflasker i plast, økoplast og i glas. I regnbuens farver, til drenge og piger og altid i den bedste kvalitet.

-50 %
-50 %
-50 %
-30 %
-50 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

2

Sutteflasker til baby

Sutteflasker er en uundværlig del af babyudstyr, og det er vigtigt at vælge den rigtige type, der passer til din baby's behov. En god sutteflaske skal være let at håndtere, have en passende størrelse og form, og frem for alt være sikker og hygiejnisk.

MAM sutteflasker

MAM sutteflasker er en populær type sutteflasker, der er kendt for deres innovative design og høje kvalitet. De er lavet af BPA-fri materialer og har en antikolikventil, der reducerer risikoen for luftindtag og kolik. MAM sutteflasker fås i forskellige størrelser og former, der passer til forskellige aldersgrupper og behov. Deres anti-slip greb og selvsteriliserende egenskaber gør dem også meget praktiske og bekvemme at bruge.

Nuby sutteflasker

Nuby sutteflasker er en anden populær type sutteflasker, der er kendt for deres holdbarhed og effektivitet. Nuby sutteflasker er designet med en silikone sut, der efterligner formen og fornemmelsen af en naturlig brystvorte, hvilket gør det lettere for din baby at skifte mellem amning og sutteflaske. Deres bredhalsede design gør det også lettere at fylde og rengøre flasken. Nuby sutteflasker fås også i forskellige størrelser og farver, der passer til forskellige aldersgrupper og personlige præferencer.

Uanset hvilken type sutteflasker eller sutteflaskeholdere du vælger, er det vigtigt at sørge for, at de er sikre og hygiejniske, og at de passer til din baby's behov og størrelse. Sørg for at følge producentens anvisninger for rengøring og vedligeholdelse, og udskift sutteflasker og sutteflaskeholdere regelmæssigt for at sikre, at de fungerer korrekt og er i god stand.

Gå aldrig på kompromis med dit barns sutteflasker

Kvalitet, funktionalitet, design og ergonomi kendetegner vores udvalg. Alle parametre har betydning for dit barns udvikling og for den gode hyggelige spisesituation. Vore sutteflasker er designet efter barnets alder og behov. Deraf de spændende motiver, flotte farver og praktiske og håndtérbare former. Tag det rigtige valg af sutteflasker til skarpe priser og gode tilbud - til enhver tid!

Hvilken sutteflaske bør du vælge?

Barnets suttebehov er med helt fra fødslen. Den livsvigtige refleks har betydning for barnet indtag af føde. Men har også en beroligende og trøstende effekt. Den vigtige og nære kontakt med dit barn starter i de første minutter efter fødslen, når den lille nye lægges til. Oftest lykkes amningen i første forsøg. Sommetider skal der suppleres med sutteflaske. 

På Babadut.dk finder du en stor variation af sutteflasker. Det er praktisk med mange muligheder, når du skal vælge sutteflasken der passer præcis til verdens vigtigste baby. Der er meget stor forskel på hvad der er det bedste for det enkelte barn.  

Flaskens materiale, udformning og vægt. Flaskesuttens materiale og udformning. Skal det være naturgummi eller silikone - runde eller flade. Eller i en ergonomisk variation, som er rund, med en flad afslutning i spidsen.

Du kan hente hjælp i teksten under de enkelte flasker på vores hjemmeside og se hvad vi synes om den.

Du kan også søge mere information, ved at downloade denne brochure fra Sundhedsstyrelsen. Sunde børn - til forældre med børn i alderen 0-2 år

Den hurtige og nemme rengøring af sutteflasker

Det kvalitetsbevidste valg af gode sutteflasker sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns sutteflasker kan rengøres ordentligt - hver gang. Den funktionelle flaske og drikketud er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare opvaskemaskinen, ture under den varme hane eller en skoldning før brug. Vores sutteflasker er nemme at tørre af og holde rene. Det er smart og praktisk i en travl hverdag, hvor oprydning og klargøring ordnes i et snuptag. 

For nem rengøring sælger vi også sutteflaskeholdere, der gør det nemt at tørre sutteflaskerne, så de hurtigt og nemt er klar til næste brug.

Alle vore sutteflasker er naturligvis uden BPA og Phthalater

Vores sortiment er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal bestemt ikke bekymre dig om at servere mad og drikkelse i produkterne fra Babadut.dk.
Alle vore produkter er lavet til at kunne holde til hverdagen.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service