0 varer i din kurv
Menu

LOL Dolls kageprint

LOL Dolls kageprint 

LOL - Little Outrageous Littles. Nu kan du få et spiseligt LOL Dolls kageprint, med dine favorit LOL dukker. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede LOL Dolls sukkerbilleder.

Udsolgt

LOL Dolls har indtaget Verden

De ultrapopulære og eftertragtede LOL Dolls har indtaget Verden med deres sange, optræden og helt unikke tøjstil. Vi kan godt forstå, at fascinationen for de smukke dukker er så stor. 

Hver enkelt dukke er inspireret af virkelige kvindelige idoler fra pop verdenen. Du kan style dukkerne, så de får præcis det look som du foretrækker. Hver enkelt dukke kan være ekstremt vanskelige at få fingrene i. 

Det er vores fantastiske kageprint heldigvis ikke. De eftertragtede dukker kan nemt pryde din lagkage med deres selvsikre og seje fremtoning.

LOL Dolls Surprise! - Sukkerbilleder til alle anledninger

Sukkerbilleder med de kendte unikke LOL Dolls kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en ekstraordinær kage til fødselsdagsfesten, pyntet med de vanvittigt populære LOL Dolls kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med en flot modeopvisning med et eller flere LOL Dolls kageprint motiver. 

LOL Surprise! - Kageprint til den store guldmedalje

Vælger man at lave en lille charmerende song contest med udklædning til festen, er LOL Dolls kageprint med eventyrlige motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En LOL Surprise! kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Kageprint til alle anledninger - Minikoncerter?

OMG! - LOL Dolls Universet har taget verden med storm - det har vores LOL Dolls kageprint også. Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når de smukke kageprintede kager kommer på bordet. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service